Header img

Lush Lullaby Palashampoo

11/04/2016

Oletko koskaan kuullut palashampoosta? Itse olin lukenut jonkun jutun aikasemmin jostain kosmetiikkablogista, mutta oikeastaan en asiaan sen kummemmin perehtynyt. Nyt pääsin kuitenkin itse kokeilemaan tällaista palashampoota, kun sellainen tuli Lushin järjestämän Glitter Madness tapahtuman goodiebagista. Shampoopala on nimeltää Lullaby ja se on suunniteltu nimenomaan ennen nukkumaanmenoa tehtävään hiustenpesuun. Pakko kyllä myöntää, että aavistuksen skeptinen olin kyllä tätä kohtaan. En ole ainakaan palasaippuoiden ystävä, joten ajattelin palashampoon menevän vähän samaan kategoriaan.

Taisin tosin olla aika väärässä. Ensimmäinen yllätys tuli siitä, että tuo shampoopala vaahtoutui todella hyvin. Tuoksu oli mielestäni miellyttävä ja mieto. Luonnonkosmetiikalle melko tyypillinen, mutta kuitenkin mieto eikä ollenkaan ärsyttävä. Päinvastoin ihan miellyttävä tuoksu. Lisäksi on kiva, että shampoon tuoksu on vähän miedompi, sillä hoitoaineesta jää kuitenkin enemmän tuoksua hiuksiin.

Lullaby sisältää muun muassa kauramaitoa, mantelia, luomujojobaöljyä ja laventeliöljyä. Sen käyttö on melko helppoa, kastelet palan ja hierot käsiin tai suoraan hiuksiin. Se vaahtoaa kyllä nopeasti. Palashampoo on myös hyvin riittoisa. Se on ollut minulla jo useamman viikon ja tuntuu, ettei se ole kulunut juuri ollenkaan. Erityisesti tuon vaahtoavan ominaisuuden takia, sitä ei tarvitse pitkään hieroa käsiin, kun shampoota on jo tarpeeksi hiuksia varten.

Ja entäs sitten se toimivuus? Kyllä, tämä toimii. Itseasiassa hiuksista tuli todella ilmavat Lullabyn käytön jälkeen. Tuntui, että tyvi ihan kohosi itsestään, kun siinä ei ollut mitään raskasta hoitavaa shampoota. Rasvoittuminenkin tuntui hidastuneen ainakin aavistuksen. Itse pesen hiukset joka toinen päivä ja siihen nähden tämä toimi vähintäänkin yhtä hyvin, ellei jopa paremmin, kuin normaali shampoo.

Käytön jälkeen huuhtelen vaahdot pois palan päältä ja jätän kuivumaan suihkun hyllylle. Ja miettikää miten kätevä tämä on ottaa matkalle mukaan! Laittaa vaan kuivan palan rasiaan ja vie mukanaan. Vie huomattavasti vähemmän tilaa, eikä tarvitse pelätä, että jotain vuotaisi vaatteille. Puhumattakaan siitä, että shampoopala laitetaan ostaessaan paperipussiin, joten muovijätettä siitä ei jää. Lullaby jää ainakin minulla vakituiseen käyttöön, joten saa nähdä miten nopeasti se sitten viimein loppuu.

Lushilta löytyy muuten muitakin palashampoita ja aion itse ainakin jossain vaiheessa kokeilla jotain toistakin! Sen verran nyt innostuin tästä tuotteesta! Hintaa yhdelle shampoopalalle jää 13,50€. Kannattaakin muistaa, että kyseessä on kuitenkin todella riittoisa tuote, joten luulen että tällä pesee jopa pidempään kuin yhdestä 200ml shampoopullosta.
Lisäys: 12.4.2016. Lushilta saamien tietojeni mukaan palashampoot kestävät n. 60-80 pesua, joka vastaa n. 3 normaalikokoista shampoopulloa! 🙂

Oletko koskaan kokeillut palashampoota? Tykkäsitkö?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*