Header img

Cocopanda.fi ja säilytysratkaisuja

10/04/2016

Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Kuinka moni on kuullut *Cocopanda.fi verkkokaupasta? Itse törmäsin verkkokauppaan facebook mainoksessa ja konsultoituani tuttua kosmetiikkabloggaajaa päädyin tilaamaan tuotteita kahteenkin kertaan. Cocopanda.fi on kosmetiikan verkkokauppa, joka avattiin Suomeen tämän vuoden alussa. Valikoima on melkoisen monipuolinen, esimerkiksi Ardell, EcoTools, Fudge, Wet ’n Wild, Nyx ja monia muita. Se, mikä erityisesti kiinnitti minun huomion, oli laaja valikoima kosmetiikan säilytysratkaisuja. Siellä nimittäin myydään vaikka mitä Shelasin kosmetiikan säilytykseen tarkoitettuja tuotteita.

Bongasin itse sähköpostin uutiskirjeestä, että säilytystuotteet olivat alennuksessa, joten tilasin heti vanulapputelineen, kirkkaan lokerikon, säilytyslaukut sekä pari meikkipussia. Jäin harmittelemaan *pyörivää meikkitelinettä, joka oli loppuunmyyty sinä päivänä kun tilauksen tein.

Tilaus saapui melko nopeasti. En muista enää tarkalleen, mutta olisiko ollut n. viikko. Verkkosivujen mukaan toimitusaika on 5-8 arkipäivää, joten pitää hyvin paikkaansa. Sain seurata tilauksen kulkua ja odotusaika tuntui huomattavasti lyhyemmältä, kun pystyin itse käymässä tarkistamassa missä tilaus on menossa.

Shelas lokerikko

Sitten niihin tuotteisiin:
Shelasin säilytystavarat vaikuttaa todella laadukkailta. Valikoimissa on monia eri kokoisia ja muotoisia *säilytyslokeroita. Ne on paksua muovia, joten eivät varmasti mene rikki kovinkaan helposti. *Vanulapputeline on näppärä ja siihen mahtuu reilusti vanulappuja. Tykkään myös siitä, että siinä on kansi, niin päälimäiset vanulaput ei pääse pölyttymään. Teline näyttää jopa vähän lasiselta, mutta on oikeasti ihan muovia.

Shelas Vanulapputeline

Säilytyslaukut olivat pienoinen heräteostos. Ne vaikuttivat vaan niin söpöiltä ja kuvittelin tietenkin itseni heti kantamassa kosmetiikat näissä esimerkiksi meikkikeikoille. Sopivat myös hyvin sisustuselementiksi, joten vanha bilteman autotalliin suunniteltu lokerikko saa väistyä. Isompaan laukkuun mahtuu myös hyvin yhden yön tavarat, jos haluaa kuljettaa yöpymistarvikkeensa aavistuksen fiinimmin.

Shelas meikkilaukku

 

Meikkipussukoissakin valinnanavaraa löytyy ja valikoima tuntuu laajenevan jatkuvasti. Itse päädyin ostamaan Lontoo aiheiset pussit, joissa on molemmissa hieman erilainen kuvio. Vaikuttavat kyllä melko jämäköiltä, sillä eivät ole mitään ohutta kangasta. Päältä tuo pinta on helposti puhdistettavaa vähän vahakankaan oloista kangasta ja sisällä on kangasvuori. Toiseen pistin meikkaustarvikkeet ja toisessa kulkee ihonhoitotuotteet.

Cocopandalla on jatkuvasti menossa jotain tarjouksia ja jos ostat enemmän, niin myös silloin aukeaa uusia tarjouksia. (Hieman koukuttava kauppa kyllä). Kaksi kertaa viikossa myös vaihtuu Deals Of The Week -sivun tarjoukset, joita kannattaakin haukkana olla tarkastelemassa. Ja koska postituskuluja ei ole, niin tilauksia voi tehdä vaikka useammankin aina parhaiden tarjousten aikaan. Itsekin tilasin myöhemmin vielä sen *pyörivän meikkitelineen, joka on muuten nyt ihan törkeän edullisesti 70% alennuksella myynnissä!

Oletko aikaisemmin kuullut Cocopanda.fistä? Oletko koskaan tilannut sieltä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*