Header img

Kesäkuun Glossybox

22/06/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Täällä blogissa on nähnyt vaikka minkälaisia kosmetiikan yllätysboxeja ja tällä kertaa testausvuorossa on kesäkuun Glossybox. *Glossybox on lookfantasticin kanssa samaa The Hut Groupia ja se näkyy mm. siinä, että Glossyboxeista saatavilla GLOSSYcrediteillä voi ostaa lookfantastic.fi verkkokaupasta kosmetiikkaa. Glossyboxissa on aina vähintään 5 kauneustuotetta ja hintaa boxilla on 17,99€/kk. Nyt kesäkuun ajan saat 30% alennusta jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista koodilla: MARIA30. Jatkuvan tilauksen voi keskeyttää milloin haluaa tai sitten voi suoraan tilata 3, 6 tai 12 kuukaudeksi boxit.

Kesäkuun 2020 Glossybox Unboxing

Tämä onkin mun ensikosketus Glossyboxiin ja kuvasin perinteiseen tapaan unboxauksen videolle. Video löytyy tämä postauksen lopusta. Ja nyt mennään siihen kesäkuun Glossyboxiin.

Kesäkuun Glossybox ”world of beauty”

Boxi sisälsi:
Oslo skin lab – The solution, 5pss, n.2€
Bang Beauty – Felt Tip Liner – Black, 18€
Trifle cosmetics – Lip & Cheek Jam – Dark Cherry, 13,50€
De Bruyére – After Sun Gel – Aloe Vera, 19€
Senhor Do Bonfin – Sea Water Salt Spray, 18€
Oryza – Opaline Flawless Highlighter – Champagne Pearl, 22€
Arvo yhteensä: n. 92,50€

Kesakuun glossybox yllätysboxin sisältöön kuului ihonhoitoa meikkejä ja ravintolisiä.

Omia suosikkeja sisällöstä oli Bang Beautyn liner, joka tosin vaatii pari kerrosta, jotta saa kunnolla mustaa jälkeä. Linerilla saa helposti tehtyä todella ohutta jälkeä ja se on myös veden kestävä. De Bruyéren Aloe geeli vaikutti myös todella hyvältä. Se on todella riittoisaa ja imeytyy supernopeasti ihoon. Toimii loistavasti nyt kun aurinko paistaa ja iho kuivuu auringossa.

Senhor Do Bofinin suihke vaikuttaa myös mielenkiintoiselta ja tuoksu hyvältä, joten sitä aion ainakin testata tupeerauksen tai lettikampauksen pohjalle. Oslo skin labin kollageenilisät voisi ottaa nyt testaukseen, sillä niitä pitäisi olla minulla enemmänkin. Pääsisi tekemään pidemmän testijakson, josta ehkä näkisi jo jotain tuloksiakin.

World of beauty kesäkyyn glossybox suomi

Trifle Cosmeticsin huulille ja poskille tarkoitettu geeliväri vaatinee hieman totuttelua, sillä koostumus oli todella erikoinen. Sävy sopinee iholleni parhaiten talvella viileän vivahteensa vuoksi. Oryzan highlighter taas oli sävyltään vähän liian tumma, mutta saattaisi loppukesästä mennä, jos vaan iho nappaa yhtään auringosta sävyä itseensä.

Kokonaisuudessaan boxi oli oikein kiva ja arvoltaankin huikea. Mukana oli paljon minulle ennestään tuntemattomia brändejä, joka on minun tapauksessa aina iso plussa. Tykkään testailla ja tutustua eri brändeihin.

Onko sinulla kokemuksia Glossyboxista?

Jos itse *innostuit tilaamaan, niin muista käyttää koodia MARIA30, niin saat jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista 30% alennusta! 🙂 Koodi on voimassa kesäkuun loppuun asti.

Tässä vielä Unboxing video:

Lue myös: 
Maaliskuun 2020 Goodiebox
Kaikki yllätysboxi postaukset

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*