Header img

Välillä vaatteista

18/02/2013

Ajattelinpa vaihteeksi kirjoitta asiaa vaatemuodista. Myönnän, että kuulun siihen porukkaan joka lämpeää vähän hitaammin uusimmille muotivillityksille. En siis todellakaan ole muodin edelläkävijä. Silloin kun pillifarkut tulivat muotiin, kaverin kanssa pitkään vannottiin, että minä käytän VAIN leveälahkeisia housuja, vaan kuinkas kävikään. Nykyään ei kaapista taida löytyä kuin slim fit housuja. 🙂 Haaremihousuille sen sijaan en koskaan lämmenyt. Ei vain ole minun juttu 🙂

Huomaan kuitenkin nyt, kun meikkaaja-maskeeraajan ammattikin on hankittuna, että muotiin suhtautuu eri tavalla. Kokeilen rohkeammin uusia juttuja, mutta tiedän myös aika tarkasti mikä minulle sopii ja mikä ei. Esimerkiksi: kun A-malliset takit ja mekot tulivat muotiin, jätin ne suosiolla muille. Ne ei vaan yksinkertaisesti sovi minun vartalolleni. Pidän itse melko tyköistuvista vaatteista, mutta olen myös heikkona isoihin/pitkiin neuleisiin. Itseltäkin löytyy useampi, esimerkkinä tämä Espritin ihana neulemekko:

Kuva: Esprit.com

Minulle tulee kaksi muotilehteä tällä hetkellä. Elle ja Costume. Ellen tilaus loppuneekin tässä pian ja Costumen tilauksen juuri aloitin. Tykkään katsella lehdistä muodin uusia tuulia ja saada ideoita siitä, mitä vaatekappaleita itsekin hankkisin. Lisäksi lehdistä saa inspiraatioita uusiin meikkeihin ja meikkituotteisiin. Harmillisen usein vain kun lehdestä löytää jonkun kivan vaatekappaleen, sen hinta on monesti kolminumeroinen, joten sellaisiin minulla ei ole varaa. 🙂

Uusimman Ellen mukana tuli myös H&M:n kuvasto

Mitä siis itse tällä hetkellä tykkään pitää päälläni (Olipa se nyt sitten muodissa tai ei)
-Kynähameet (Tajusin vasta hiljattain miten ihania ne on!)
-Pitsi (Oikeastaan mikä vaan pitsinen juttu, löytyy hameita, paitoja ja hiuskoristeita)
-Neuleet (Vielä kun niitä kärsii pitää. On ollut harmillisen leuto talvi, niin ihan paksuja neuleita ei ole tarvinnut pitää)
-Valkkinuttura (Miltä kuullostaisi tutoriaali nutturan tekemisestä?)
-Slim fit farkut, minkäs teet. Lempparina tällä hetkellä tummansininen väri (Valkoisetkin olisi hankinnassa.)

Kuva: hm.com

Kuvan hameen ostin H&M:n alennusmyyneista korallin värisenä(kuva), sekä beigenä. Istui jotenkin todella hyvin päälle 🙂 Ja oli vähän paksumpaa kangasta, että kärsii talvellakin pitää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*