Header img

Bambimeikkitutorial halloweeniin

23/10/2015

Halloween lähestyy hurjaa vauhtia ja ajattelin nyt ensimmäistä kertaa sitten blogihistorian tehdä halloween aiheisen meikin blogiini. Kun vielä Alensa.fi lähetti piilolinssit testiin, päädyin tekemään suurisilmäisen Bambimeikin. Peurameikki onkin edelleen aika pinnalla, vaikka tämän vuoden halloweenin eläinsuosikki lienee kettu. Meikin tärkein osa on jokatapauksessa suuret tummat silmät, jotka onnistuu mainiosti Color Vue Big Eyes piilolinsseillä* sävyssä pretty Hazel.

Piilolinssien laittoa kannattaa harjoitella ennen varsinaista iltaa, sillä minulla ainakin kesti pidemmän aikaa ennen kuin sain piilolinssit silmiini. Ja jos et ole tottunut piilareiden käyttäjä, niin kannattaa laittaa linssit silmiin ennen meikin tekemistä. Muuten linssien laittamisesta mahdollisesti aiheutuvat vuotavat silmät pilaavat meikin aika nopeastikin. Color Vue piilolinssejä saa käyttää 3kk avaamisen jälkeen, joten harjoitteluaikaa on reilusti. Kirkkaassa valossa omien silmien väri näkyy hieman piilolinssien raunasta, mutta hämärämmässä oma pupilli täyttää kyllä piilolinssin aukon.

 Piilolinssien kanssa tarvitsee myös niille säilytyskotelon sekä piilolinssinestettä, sillä muuten et voi käyttää niitä kuin yhden kerran. Laim-Care piilolinssinesteen mukana tulee säilytyskotelo, jonka saa napsautettua kivasti pullon kylkeen, joten se kulkee mukana helposti.

Tutorial:

1. Aloita tekemällä meikkipohja. Meikkipohjan jälkeen pohjusta luomet ja tee kulmat. Tee ruskealla luomivärillä varjostus nenänpieleen ja vedä se kulmakarvoihin asti.

2. Tee korostukset valkoisella värillä kuvan osoittamiin kohtiin, myös silmäluomet. Itse pohjustin ensin valkoisella voidemaisella värillä ja taputtelin päälle valkoista luomiväriä.

3. Rajaa silmät ja tee rajauksen silmän sisä ja ulkonurkasta pidemmälle. Tee ensin alarajausta valkoisella kajal-kynällä ja sen jälkeen rajaa myös alaluomea mustalla nestemäisellä rajausvärillä. Vahvista rajausta halutessasi lisäämällä silmänrajauskynään yläripsien alapuolelle.

4. Teevarjostukset punertavan ruskealla luomivärillä tai aurinkopuuterilla. Varjosus saa olla melko vahva. Täppäile täpliä valkoisella kasvovärillä. Täplien määrän ja paikan voit valita itse, mutta itse ainakin poistin osan täplistä ja laitoin niitä sitten vähemmän, sillä jotenkin vähempi määrä näytti kivemmalta.

5. Tee varjostus kulmaluun alapuolella punaruskealla luomivärillä. Värjää nenä mustaksi kasvovärillä. Lisää halutessasi tekoripset ja tee huulista ihonväriset. Itse käytin huuliin ihan vain meikkivoidetta, mutta jokin nudehuulipuna olisi ollut huulille hieman kivemman tuntuinen.

6. Laita ripsiväriä tekoripsien alle, jotta omat ripset tarttuvat tekoripsiin. Alaripsien kärkiin voi laittaa ripsiväriä vähän, mutta kannattaa varoa ettei sotke valkoista alarajausta. Laita hiukset haluamallasi tavalla. Itse kokeilin Glitteristä saatua perhoskoristetta* hiuksiin, se on kuitenkin ehkä näin halloweeniin hieman liian kesäinen.

Mitäs tykkäsitte tästä Peura-/Bambimeikistä?

Käytetyt tuotteet:

Jane Iredale – Glow Time BB Cream #5*
Lumene – Irtopuuteri Transculent
Fräulein38 – valkoinen geeliliner/voideväri
Make Up Store – Microshadow White ja Ghetto
Urban Decay – Naked Basics
Sensai – Liquid Liner Black
Lumene – Blueberry Eyebrow Pencil 2
Make Up Store – Compcat Powder Chocolate
Urban Decay – Primer Potion original
ArtDeco – Soft Eye Liner waterproof black
Grimas – Water Make-Up Pure 001 ja 101
IsaDora – Inliner Kajal Satin White
Kubiss – Lashes*

*Tuote saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*