Header img

Luonnonkosmetiikkalauantai: Davvi seerumi silmänympärysiholle

24/10/2015

Luonnonkosmetiikkalauantaina julkaisen blogissani kirjoituksen jostain mielenkiintoisesta tai hyväksi havaitusta luonnonkosmetiikkatuotteesta. Tällä kertaa esittelyssä on uusi Suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki Davvi.

Davvi on juuri lanseerattu kosmetiikkasarja, joka on saanut inspiraationsa lapin puhtaasta luonnosta. Tuotekehittelyssä on käytetty perinnetietoutta sekä kosmetiikka-alan tutkimustuloksia. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat saaneet Fi-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatin ja tuotteissa on mös avainlippumerkki, merkkinä suomalaisuudesta. Sain Davvin Smoothing silmänympärysseerumin testiin messuilta ja innolla tätä kokeilen.

Seerumin luvataan silottavan silmänympärysihoa, sekä poistavan tummutta. Tuote on yllättävän paksua seerumiksi, mutta imeytyy silti todella hyvin silmänympärysiholle. Jättää ihon myös ihanan pehmeäksi, joten sopii hyvin meikin alle. Tuoksu on mielestäni herkullinen, aavistuksen vadelmainen ja ruusuinen, mutta herkkänenäiselle äidilleni oli kuulemma liian voimakas. Tuoksu ei kuitenkaan jää leijailemaan, vaan haihtuu aika pian levityksen jälkeen, joten ei aiheuta ärsytystä herkemmällekään nenälle. Tuoksua tuotteeseen ei kuitenkaan ole lisätty, vaan se tulee puhtaasti raaka-aineista, joihin lukeutuu esimerkiksi greipin siemenöljy, kauraöljy, puolukkauute, mesiangervouute ja ruusunjuuriuute. Seerumi on pakattu kätevään ja hygieeniseen pumppupulloon.

Davvin tuotteissa on käytetty Suomen luonnosta saatuja raaka-aineita, kuten tässä seeumissa puolukkauute, ruusunjuuriuute, kauraöljy ja mesiangervouute. Pidän siitä, että Davvin verkkosivuilla on erikseen kerrottu, mitä tutkimuksia tuotekehittelyssä on käytetty. Todella harvoin tutkimuksia näin helposti on löydettävissä tuotteiden sivuilta. Lisäksi sivuilta löytyy tuotteiden ainesosaluettelot. Tällä hetkellä Davvilla on neljä tuotetta, kaksi naisille ja kaksi miehille. Naisille on seerumin lisäksi elvyttävä kosteusvoide ja miehille after shave partavesi sekä balsami. Tuotteita saa tilattua helposti Davvin omasta verkkokaupasta, jossa esimerkiksi tämän seerumin hinta on 44,50€. Ei lainkaan paha hinta seerumille.

Olitko jo kuullut Davvista ennen tätä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*