Header img

Flowta ja hehkua syksyyn

25/10/2015

Ihanaa että Joensuussa on nyt aktivoiduttu pitämään bloggaajatapahtumia. Pääsin jo tuossa ennen messuja osallistumaan ihanaan tapahtumaan, jonka teemana oli 100% Flow ja hehkua syksyyn. Tilaisuus piti sisällään raakakakkujen maistelua, kierroksen botaniassa sekä raakasuklaan valmistusta.

Aloitettiin tapahtuma siis GreenStreetin raakakakkuja maistelemalla. Itse olen ollut aina vähän epäileväinen raakakakkujen suhteen, mutta tällä kertaa oli pakko myöntää että kakku oli oikeasti hyvää. Kakussani oli puolukkaa ja kookosta, ja vaikka en olekaan kookoksen suuri ystävä, niin kakku maistui silti hyvin. Kakun kanssa juotiin Kontiomehun Lehtikuohua, joka on parasta alkoholitonta kuohujuomaa mitä on!

Kakkujen maistelun aikana GreenStreetin päämies Johannes kertoi hieman GreenStreetistä. Greenstreet järjestää esimerkiksi raakasulkaa ja raakakakku workshoppeja, joissa pääsee itse tutustumaan raakaherkkujen valmistukseen. GreenStreetin raakakaherkkuja löytyy Joensuusta kahvila Houkutuksesta, joten kannattaa ehdottomasti käydä maistelemassa.

Pääsimme myös kiertämään Botaniassa, joka on siis kasvitieteellinen puutarha. Saimme kuulla hieman perustietoa Botanian kasveista ja olikin kivaa pitkästä aikaa kiertää Botaniaa. Siitä on pitkä aika kun olen siellä viimeksi käynyt. Botanian kasvustoon oli piilotettu joitain yllätyksiä meille ja itsekin satuin löytämään lahjakortin Ompelimo Rokitan mittatilaustyöhön.

Tropiikista päästyämme aloitettiin raakasuklaa workshop. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt raakasuklaata, mutta olen kyllä sitä maistellut jonkin verran. Ja pakko kyllä myöntää, että kyllä se oma tekemä on paljon parempaa, kuin mikään muiden valmistama raakasuklaa, jota olen maistanut. Raakasuklaan jäähtyessä kylmässä, saimme vierailijan EcoBeautysta. Eini kertoi meille hieman luonnonkosmetiikasta, sekä Ecobeautyn luonnonkosmetiikkavalikoimasta. Ecobeautylla on myös verkkokauppa, jossa on todella laaja luonnonkosmetiikkavalikoima, joten kannattaa katsoa mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy!

Tyhjin käsin ei tokikaan tarvinnut paikalta lähteä vaan saimme upeat lahjakassit, joissa oli tuotteita esimerkiksi Lushilta, Esseltä ja Laveralta. Kaikkea upeaa taas pääseekin kokeilemaan!

Tapahtumasta voit käydä myös lukemassa GreenStreetin omasta blogista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*