Header img

IsaDora Chrome Nails – Peilikynnet

04/05/2017

Chrome Nails tuotteet saatu testiin maahantuojalta. Wonder Nail lakka ostettu itse.

Ensi kesän kuumin kynsitrendi on täällä! Olen jo pitkään Instassa ihastellut ja eritoten himoillut peilikynsiä, eli siis englanniksi Chrome nails -kynsiä. IsaDora teki sen ja toi Suomen markkinoille Chrome Nail -kynsipuuterin, jolla itselleen saan loihdittua peilikynnet. Tuo jauhe on ihan mielettömän nerokas, sillä pohjalakan värillä pystyy säätelemään myös lopullisen pinnan sävyä. Jos siis haluat ruusukultaisen lopputuloksen, niin alle tulee laittaa punaista lakkaa ja jos taas mieluummin kylmään taittavaa kromipintaa, niin alle kannattaa laittaa sinisävyinen lakka. Oon niin innoissani tästä!

Chrome nails, kromi kynnet, peilikynnet, peltikynnet
isadora, nails, nailpolish, kynsilakka, chrome

Puuterin käyttö on melko simppeliä ja onnistui jopa minulta. En ole mikään kynsien mestarilakkaaja, varsinkin kun nykyisin niin harvoin pääsee kynsiä lakkaamaan. Alle käy mikä tahansa kynsilakka, mutta päällyslakaksi jauhe vaatii IsaDora Chrome Nails Fixing Top Coat -päällyslakan. Itse suosittelen alle sellaista lakkaa, joka kuivuu nopeasti ja peittää hyvin yhdellä kerroksella.

Alle laitoin ensin valkoista IsaDoran Wonder Nail lakkaa sävyssä 649 Glamour White. Pinnan annetaan kuivua kosketuskuivaksi, jonka jälkeen siihen päästää laittamaan tuo Chrome Nail Powder sävyssä 10 Mirror Silver. Suomessa ei ainakaan ole vielä muita jauhesävyjä, kuin tuo Mirror Silver. Aluslakka kannattaa levittää mahdollisimman tasaisesti, sillä epätasaisuus korostuu puuterin laitoin jälkeen. Jauhe hierotaan kevyesti sormella kynnen pintaan. Kovaa hankausta kannattaa välttää, jotta alla oleva kynsilakka ei lähde rullautumaan. Itse en malttanut odottaa lakan kuivumista kunnolla, joten onnistuin rullamaan nimettömän ja jouduin sen sitten uudestaan lakkaamaan. Pöytä kannattaa muuten suojata hyvin, sillä jauhe sotkee melko helposti. Talouspaperi tai pyyhe sopii hyvin suojaksi.

Helpoiten jauhetta voi käyttää, kun sitä ottaa pikkuisen purkin kanteen ja dippaa sormeaan jauheessa. Sen jälkeen kevyesti pyöritellen tai edes-takaisella liikkeellä hieroo jauheen kynnen päälle. Kannattaa olla tarkkana kynnen sivuista, sillä ne jää helposti pilkistämään, jos jauhetta ei hiero sivuillekin. Mikäli varastosta löytyy, niin myös kynsinauhat voi suojata siihen tarkoitetulla aineella, kuten itse suojasin Glisten & Glow CTRL+ALT+DEL lateksisuojalla. Se ei tietenkään ole välttämätön, mutta vähentää ihon puhdistustarvetta lakkauksen jälkeen.

glisten&glow, lates shield, nailpolish, lateksi suoja

Kun jauhe on hierottu kynsiin ja peilipinta on valmis, niin päälle laitetaan se Fixing Top Coat päällyslakkaa. Päällyslakka sitoo peilipinnan paikalleen ja suojaa sitä. Sitten vain odottellaan hetki, että päällyslakka on kuivunut ja valmista on! Sormien reunoille karanneet jauheet voi poistaa kosteuspyyhkeellä ja käsienpesulla. Kannattaa myös muistaa käsien hyvä kosteutus! Lakan poistaminen on yhtä helppoa kuin tavallisenkin kynsilakan poistaminen. Lähtee siis normaalisti kynsilakanpoistoaineella.

isaDora, chrome nails, top coat, päällyslakka, kynsilakka, kromikynnet

IsaDora Chrome Nail -kynsipuuterin sekä Fixing Top Coatin suositushinta on 9,90€, joten kovinkaan paljon näistä trendikynsistä ei köyhdy. Tarvikkeet voi ostaa esimerkiksi Sokoksesta ja muista IsaDoraa myyvistä liikkeistä. Puuteri on super riittoisaa, sillä sitä menee todella vähän kynsiin ja lopputulos on kyllä ihan mielettömän ihana! Vai mitä olet mieltä tästä ensi kesän kovimmasta kynsitrendistä?

peilikynnet, kynsipuuteri, peililakka

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*