Header img

Helsingin reissu vol. 2

06/05/2017

Mullahan on tässä melkoisen vauhdikkaat kolme viikkoa menossa, sillä kolmen viikon sisällä tulee käytyä Helsingissä kolme kertaa. Ja niille, jotka eivät tiedä, niin meiltä on Helsinkiin melkoinen matka, kun junallakin menee vähintään n. 4,5 tuntia suuntaansa. Ensimmäinen reissu oli Indieplacen järkkäämän Bloggers' Inspiration Day, josta jo blogissa kirjoitinkin.  Viime viikolla kävin sitten Bernerin järkkäämässä bloggaajien päivässä ja samalla tapaamassa serkkuani.

Asukuva, päivän asu, muoti, only, farkut, pitsi, choker
Päivän asu Bernerin bloggaajapäivänä

Matkaseurana oli Blinger shimmer -blogin Mira ja hänen kanssaan matkustettiin ja vietettiin aikaa. Helsinkiin saavuttua käytiin ensin syömässä sushia. Joensuussa ei ole sushipaikkoja, joten melkeinpä aina kun Helsinkiin pääsen, on sushilla käytävä. Hanko Sushi on ehdottomasti mun suosikkipaikkoja. Niin monissa muissa olen käynyt, mutta omaan makuun parhaiten sopivat sushit on olleet Hanko Sushissa.

hanko sushi, suomesta sushia, tuoretta
Hanko Sushi

Sushilta suunnattiin sitten Forumin Kicksiin moikkaamaan Mizz Annieta. Annie oli tekemässä Smashboxin pisteellä pikaehostuksia. Junamatka näkyi jo kasvoilla ja sopivasti pääsin hyppäämään Annien tuoliin. Annie laittoi mulle highlighteria, countouria ja teki mulle huulimeikin. Ihana meikin freesaus, juuri ennen Bernerin bloggaajatapahtumaa. Kyllä vaan voi joku olla taitava!

Mizz Annie, meikkitaiteilija, make up artist, meikkaus
Ihana Annie ♥
Kyllä nousi poskipäät esiin!

Suunnattiin sitten Miran kanssa Bernerin bloggaajapäivään, joka oli järjestetty upeissa puitteissa G18 nimisessä paikassa. Heti alkuun oli smoothiet tarjolla ja päästiin sitten hypistelemään Bernerin maahantuomia tuotteita. Berner on siis todella monien merkkien maahantuoja ja päivän tarkoituksena oli kertoa kevään uutuuksista meille bloggaajille. Omia suosikkimerkkejä Berneriltä on esimerkiksi Sensai, Clarins ja IsaDora.

Herbina, candy lips, huulivoide, lip candy
Herbinan Lip Candy huulivoiteita Bernerin bloggaajapäivillä

Ensimmäisestä uutuudesta saittekin jo kuulla edellisessä postauksessa, kun esittelin IsaDora Chrome Nails tuotteet, joilla saa tehtyä upeat peilikynnet itselleen. Olen vieläkin niin innoissani tuosta jauheesta! Voin kertoa, että kaikkea muutakin kivaa uutta on tulossa tässä kevään ja kesän aikana! Saatiin mukaan monia tuotteita, joten pääsette varmasti kuulemaan niistä lisää täällä blogin puolella myöhemmin.

chrome nails, peilikynnet, isadora, kynsien lakkaus, kynsipuuteri
Neiti Minttukihara ja Chrome Nails lakkausta
XZ, hiustenhoito, shampoo, hoitoaine, värjätyille,
XZ:lta tulossa myös uutuuksia!
Sensain upea jääveistos

Tapahtuma oli todella kiva ja oli ihanaa saada kutsu sinne. Yksi parhaista asioista oli saada kasvot nimille, joiden kanssa sähköpostin välityksellä tulee blogiasioissa pidettyä yhteyttä. Toinen parhaista asioista oli ihanat kanssabloggaajat, joiden näkemisestä on vain yksinkertaisesti liian kauan. Oli niin ihana jutella ja vaihtaa kuulumisia. On harmillista, että niin harvoin pääsee kaikkiin kivoihin tapahtumiin, koska asuu niin kaukana. Näkee blogikollegoita aivan liian vähän.

Marc Jacobs, Daisy, tuoksut, hajuvesi
Marc Jacobsin ihania tuoksuja ♥

Tällä hetkellä istun taas junassa matkalla Helsinkiin. Nyt sitten kolmannen kerran. Tällä kertaa luvassa ei ole blogijuttuja vaan yksi mun Life Goals listalta löytyvä tapahtuma: VÄRIESTEJUOKSU! Tuo Life Goals lista onkin parhaillaan tekeillä ja tarkoitus olisi se täällä bloginkin puolella julkaista.

Ihanaa aurinkoista päivää sinne ruudun toiselle puolelle! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*