Header img

The Best Of Skincare -haaste

08/05/2017

Sain tämän ihonhoitoon liittyvän haasteen Huulipunamanian Idsulta, ja nyt sitten on aikaa tämä toteuttaa. Kiitoksia vain haasteesta! Haasteessa vastataan siis ihonhoitoon liittyviin kysymyksiin.

1. Millainen ihotyyppi sinulla on?
– Mullahan on kaikkien kauhuiho. Iho on siis rasvoittuva sekaiho, jossa on pintakuivuutta. Siihen päälle iho on herkkä ja myös allergiaa löytyy. Että onnea vaan mulle sopivan ihonhoitorutiinin etsintään!

2. Kuinka säilytät ihonhoitotuotteitasi?
– Päivittäin käytössä olevat lojuvat yleensä jossain pöydällä lähekkäin. Siitä ne on helppo käyttää aamuin ja illoin. Sitten harvemmin käytössä olevat tuotteet ovat kangaslaatikossa mun kosmetiikkahuoneessa tai hujan hajan siellä täällä pitkin huonetta ja sen tasoja. Olen hallittu kaaos tyyppiä.

3. Mikä on lempi-ainesosasi ihonhoitotuotteissa?
– Tämä on aika paha. En ole koskaan ajatellut, että olisi joku tietty ainesosa jota hakisin tuotteesta. Enemmän mulle merkkaa kokonaisuus.

4. Mikä on tuotteistasi se korkealaatuisin ja ”luksukselta tuntuva”?
– Ainakin Beauty Gardenin luonnonkosmetiikka. Toinen ehkä Glam Glow Youthmud. ♥

Beauty Garden luonnonkosmetiikka

5. Missä tuotteessa on paras hinta-laatusuhde?
– Meikeistä osaisin tähän vastata heti, mutta ihonhoito on vähän kinkkisempi. Clarinsilla on ainakin hintaansa nähden todella laadukkaita tuotteita, vaikka merkki ei muutenkaan ole halvimmasta päästä.

6. Käytätkö mitään välineitä ihonhoidossa?
– Mulla löytyy Foreo Mini, mutta ihan ei olla vielä sen kanssa päästy yhteisymmärrykseen käyttövälistä. Harvemmin tulee mitään välineitä käytettyä.

7. Nimeä parhaat naamiot
– No ehdottomasti Glam Glow Youthmud, toinen todella hyvä on Lumenen 60 sekunnin naamio.

8. Paras monitoimituote?
– Olen tylsä ja vastaan Aqualan L perusvoiteen. Sopii ihonhoitoon, hiustenhoitoon sekä meikin poistoon.

Lumene Glow Reneval naamio

9. Suosikkimerkkisi ihonhoidossa?
– Käytän kyllä todella paljon eri merkkien tuotteita, mutta vastaan tähän nyt Shiseido, sillä se on mun suosikkivoiteen merkki. Sitä tulee jatkuvasti ostettua lisää.

10. Paras tuote näppylöiden hoitoon?
– En osaa sanoa yhtä tuotetta, mutta hyvä ja perusteellinen puhdistus on kaiken alku. Meikit täytyy saada täysin pois ihosta.

11. Mikä on suosikkivaiheesi ihonhoitorutiinissasi?
– Naamiot! Rakastan erilaisia naamioita, vaikka toisinaan ei malttaisi odottaa niiden vaikutusaikaa. Naamiot on kuitenkin sellaista ihanaa extrahemmottelua.

12. Mitä tuotteita on ihonhoidollisella toivelistallasi?
The Body Shopin Drops Of Youth -seerumia haluaisin kokonaisen pullon kokeilla. Samoin olisi kiva löytää joku uusi puhdistusöljy.

13. Mikä on ollut ihonhoitotuotteissa suurin pettymyksesi?
– Varmaan se Foreo. Ajattelin, että sillä saa nyt ihon todella hyvään kuntoon, mutta iho sitten räjähtikin. Olisin halunnut ottaa sen päivittäiseen käyttöön, mutta ei vaan pysty. Olenkin tässä nyt pikkuhiljaa totuttanut ihoa siihen, jotta voisin käyttää sitä säännöllisemmin.

Sellaisia ihonhoitojuttuja tällä kertaa. Olisi kiva kuulla myös sinun vastaus johonkin näistä kysymyksistä, joten eikun vaan kommenttikenttä laulamaan! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*