Header img

Galaxy -meikki

10/05/2017

Onpas ihanaa, kun on päässyt taas välillä meikkaamaan. Ben Nye järkkäsi vuoden meikit kilpailun ja olinkin ajatellut siihen osallistua. Kilpailuun sai osallistua ihan kuka vain ja palkintona oli ”vuoden meikit”, eli setti erilaisia Ben Nye meikkejä. Mulla on ollut jo pidempään mielessä galaxy meikki, joten päätin sitten toteuttaa suunnitelmat ja osallistua samalla tuohon Ben Nyen kilpailuun. Meillähän on makuuhuoneessa galaksikuvioitu valokuvatapetti, josta sitten tuo inspiraatio tähän meikkiinkin tuli. Olipa kivaa pitkästä aikaa tehdä vähän erikoisempaa meikkiä.

Galaxy makeup, silmämeikki, tähtimeikki

Galaxy meikkiä varten pohjustin luomet valkoisella Fräuleinin geelivärillä, joka onkin toiminut hyvin kun haluan saada värit kirkkaina näkyviin. Sleekin Ultra Mattes V1 paletti toimi sitten luomivärinä ja luomille päätyi niin sinistä, violettia kuin pinkkiäkin. Olin ajatellut tekeväni nuo ”tähdet” luomille NYXin valkoisella linerilla ja sillä töpöttelinkin valkoisia pisteitä luomille. Kryolanin valkoisella rasvavärillä sitten tein osaan tähdistä nuo ”viirut”, jotta ne näyttäisi loistavan. Poskille sitten highlighteriksi, mitäpä muutakaan kuin Sleekin Solstice paletin eri hihglightereita. Kyllähän tässä nyt hehkua piti olla!

avaruusmeikki, galaximeikki, luomiväri

Kilpailun sääntöihin kuului, että kuvassa tuli pidellä paperilappua, jossa lukee Ben Nye Finland. Olin kyllä pääasiassa meikkiin tosi tyytyväinen. Tiedän olevani heikoilla silloin, kun pitää ”piirtää” jotain, koska olen ihan onneton piirtäjä. Siksi tuo tähtien tekeminen vähän jännitti. Kuvan julkaisun jälkeen sitten huomasin useampia epäkohtia ja ne alkoi harmittamaan. Ihan hyvin olisin voinut ne korjata, jos olisin älynnyt tarkastella kuvaa vähän tarkemmin silloin, kun meikki oli vielä kasvoilla. Virheet huomasin tosin liian myöhään, mutta eipä voi mitään.

Ensi kerralla sitten viisaammin, jotta ei pääse huolimattomuusvirheitä tällaisiin arvosteltaviin meikkeihin. En siis tosiaan voittanut tätä kisaa, mutta kivaa oli silti osallistua. Voittajan kuva olikin tosi upea ja sen voi käydä katsomassa Ben Nye Finlandin instagramista. Osallistujilla oli todella upeita meikkejä! On niin hienoa, että meiltä löytyy Suomesta niin taitavia meikkaajia. Jospa sitä itsekin pikkuhiljaa oppisi paremmaksi.

Lue myös: essence glitteröveri meikki tai muita meikkiaiheisia postauksia!

Mitäs tykkäät tästä meikistä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*