Header img

Essence glitteriöverit

08/04/2019

Essence on saavuttanut paikkansa suomalaisten suosiossa. Superedullisia meikkejä, joissa vaihtuvia kausituotteita ja jatkuvalla syötöllä ilmestyviä uutuuksia. En meinaa millään pysyä kaikkien uutuuksien perässä, mutta mun Instagramissa vilahtelee essencen uutuuksia aina silloin tällöin, kun posti niitä luokseni kantaa. Se on kuitenkin varmaa, että edullisimmat huippulöydöt tekee varmasti essenceltä.

Postauksessa mainoslinkkejä, jotka merkattu *-merkillä. Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Essencen tuotteilla on hauskaa meikata, sillä tuotteista löytyy joka kerta joku uusi suosikki, joka yllättää. Parhaiten essence on pärjännyt ripsiväreissä, luomiväreissä ja poskipunissa. Huippuja huulituotteitakin merkiltä löytyy todella paljon ja itsehän tykästyin myös vedenkestävään kajaliin. Kun essencen erilaiset Face Jewel -ihotimantit tipahtivat postiluukusta, oli minun vain ihan pakko kokeilla niitä. Päästin myös kerrankin glitteraddiktini valloilleen ja tein todelliset glitteröverit. Nappaa tästä siis inspiraatiota tulevaa Vappua varten!

essence meikit, edulliset meikit
Meikissä käytetyt essence tuotteet

Essence Face Jewel -ihotimantteja tuli kahdet erilaiset, joista saa tehtyä vaikka minkälaisia meikkiyhdistelmiä. Timanteissa on itsessään liima ja ne ohjeistetaan laittamaan meikittömälle iholle. Itse kuitenkin päätin liimata timantit valmiin meikin päälle ja vaikka tämä voikin heikentää timanttien pysyvyyttä, niin mulla ne kyllä pysyi todella hyvin myös meikatulla iholla. Samalla välttää ihon kirjavuuden, jos meikkivoide ei olekaan ihan samansävyinen oman ihon kanssa. Kokeilin paria eri lookia, kunnes räväytin sitten molemmat timanttiliuskat kasvoille. More is more!

ihotimantit, face jewels, essence

Glitteröverit ei tokikaan loppunut tähän. Essencen metallinhohtoinen Melted Chrome luomiväri sävyssä ”Steel the look”* päätyi luomille ja kun sekään ei ihan riittänyt, niin nappasin viime vuoden puolella tullutta ”Punk Pinata” irtoglitteriä vielä silmän sisänurkkaan. Bling bling! Ja jotta nyt ei vieläkään ihan lopeteta, niin ripsiin tietysti timanteilla höystetyt ”Cosmic Style” irtoripset, jotka instagram -seuraajien kesken valikoitui tähän lookiin. Ripsissä on siis itsessään timantteja ja ne tosiaan ovat loppusilaus tälle överiglitter meikille.

En tokikaan unohtanut huulia. Vaan huuliin sipaisin pohjalle essencen pure glitter lipstickin sävyssä ”pink dreams are made of this” ja päälle ”Holo now! Dewy Lip Shine” -huulikiiltoa sävyssä ”Scarab wings”. Hiuksiin vielä sipaisin glittervoidetta letin päälle, josta kertonen myöhemmin lisää täällä blogin puolella. Vappukin on ihan pian täällä, joten glitterillä saa leikkiä ihan luvan kanssa!

Mitäs tykkäätte glitterövereistä? Kannattaa myös kurkata yksi mun suosituimpia postauksia, jossa kerron erilaisia tapoja käyttää glitteriä meikissä! Voi sitten napata itselleen sen parhaan tyylin säihkyä! Glitterin täyteistä huhtikuuta kaikille!

Meikissä käytetyt tuotteet:

Silmät:
Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion Eden
essence – Too glam to give a damn – luomiväripaletti
essence – metled chrome eyeshadow – steel the look
essence – super fine – eyeliner pen – black
essence – loose glitter – Punk Pinata
essence – Face Jewels
essence – I need a miracle mascara
essence – Cosmic Style irtoripset

Kulmat:
Lumene – Nordic Chic Eyebrow Pencil – 2

Kasvot:
MAC – Mineralize Skin Finish Foundation – NC15
Lumene – Instant Glow Beauty Serum – Universal Medium
essence – Go for the glow – paletti
essence – Mermaid Highlighter
Make Up Store – Loose Powder – Milk

Huulet:
essence – Holo now! dewy lip shine – Scarab wings
essence – Pure glitter lipstick – Pink dreams are made of this

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*