Header img

Huippu huppuhiusnaamio – Ikoo Thermal Treatment Wrap

24/03/2019

Innostun yleensä eniten kosmetiikasta silloin, kun kyseessä on jokin uusi innovaatio. Ikoo on ollut nyt sellainen merkki, jolta on tullut uusia mielenkiintoisia innovaatioita hiustenhoitoon ja lisää julkaistaan koko ajan. Kirjoitinkin jo aikaisemmin Ikoon föönauksen mullistavasta hiusharjasta ja tällä kertaa päästään tutustumaan mahtavaan hiusnaamio innovaatioon.

Ikoo on ehdottomasti hiustenhoitomerkki, joka kannattaa painaa mieleen, sillä merkiltä on tullut todella mielenkiintoisia uutuuksia! Ikoo on saksalaislähtöinen merkki, jonka ajatuksena on luoda uusia innovaatioita hiustenhoitoon yhdistämällä hiusalan ammattilaisten osaaminen kiinalaisen lääketieteen erikoislääkärien kanssa. Tuotteet ovat siis laadukkaitta ja ylellisiä, mutta silti käytännöllisiä.

Pääsin kokeilemaan Ikoon Thermal Treatment Wrap huppuhiusnaamioita, joissa hiusnaamio on pakattu lämpöeristettyyn huppuun. Hiukset saavat siis muhia hupun sisällä vaikutusajan, jolloin huppuun päästä kertyvä lämpö tehostaa hiusnaamion vaikutusta. Huppuun on myös pakattu juuri sopiva määrä hiusnaamiota, jotta hiuksista ei tule raskaat liiallisesta hoitoaineesta (Tähän ainakin itse olen monesti ollut syyllinen). Kun hiukset pysyvät siististi hupun sisällä, voi vaikutusajan hyödyntää vaikka vartalohoitoon tai rentoutua sheet maskin kanssa. Huppunaamiot ovat myös eläinkokeettomia.

Testasin ensimmäisenä Color Protect & Repair naamiota. Minua kiinnosti kovasti, miten hiusnaamio on saatu hupun sisään, pysyykö huppu päässä ja miten tämä ylipäätään käytännössä toimii. Suunnittelutyö oli tehty selvästi hyvin, sillä toimihan se. Kuvat kertovat varmasti enemmän hupusta, mutta tykkäsin siitä, että huppu oli reilun kokoinen ja huppu pysyi hyvin paikallaan. Pitkä- ja paksuhiuksiset saavat hiuksensa varmasti mahtumaan hupun sisään. Hiusnaamiossa on käytetty mm. laventelia, katajaa ja basilikaöljyä, jotka auttavat värjättyjä ja käsiteltyjä hiuksia.

Huppu kiinnitetään tarralla, jolloin se pysyy napakasti päässä koko vaikutusajan. Hiusnaamio on siis levitetty hupun sisään, josta se leviää hiuksiin. Vaikutusaikana hupun kanssa myös hierotaan päätä, jolloin naamio saadaan levitettyä paremmin hiuksiin. Kun otin hupun pois, nappasin vielä sormilla hiusnaamion rippeet hupun sisältä ja hieroin nekin hiuksiin. Sen jälkeen naamio huuhdotaan pois ja ihastellaan ihanan sileitä ja hoidetun tuntuisia hiuksia. Itse ainakin tykkäsin kovasti huppunaamiosta ja siitä, miltä hiukset tuntuivat naamion jälkeen.

Huppuhiusnaamioita on kolme erilaista:

  • Color Protect & Repair – värjätyille ja käsitellyille hiuksille.
  • Hydrate & Shine – Kuiville hiuksille
  • Detox & Balance – Rasvoittuville hiuksille

Naamioita saa esimerkiksi Stockmannilta sekä Sokoksista. Huppuhiusnaamioita saa yksittäispakattuna ja mikäli huppu ei tunnu omalta, niin kaikkia hiusnaamioita saa myös perinteisessä purkissa. (Tosin purkkiversiot taitaa löytyä vain Stockmannilta.) Huppua käyttäessä saa kuitenkin sellaisen oman spa -hetken, varsinkin kun sen yhdistää sheet maskiin tai muuhun kasvonaamioon tai käy vaikka saunassa rentoutumassa.

Miltä huppuhiusnaamiot kuulostaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*