Header img

Ikoo – föönauksen mullistava lapioharja

12/03/2019

Oon aina ollut niitä tyyppejä, jotka antaa hiusten kuivua luonnollisesti. Käynkin siis yleensä pesemässä hiukset iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja annan niiden kuivua yön aikana. Kuivaan hiukset hiustenkuivaajalla, eli föönaan ne, ehkä kerran pari vuodessa. Tai siis toimin näin aina siihen asti, kunnes mulle esiteltiin Ikoo Paddle X Pops -lapioharja, jonka sain pr-näytteenä testattavaksi.

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu *-merkillä.

ikoo hiusharja, lapioharja, föönausharja, hiusten kuivaus
Ikoo Paddle X Pops – Baby doll lapioharja

Mullahan on pitkät hiukset ja vaikka yksittäinen hius onkin ohut, niin hiusta on aika paljon. Aina silloin harvoin kun föönasin hiukset, käytin tavallista lapioharjaa apuna. Silti hiusten kuivaamiseen meni todella paljon aikaa. Mun hiukset on myös sellaista laatua, ettei niitä voi harjata märkänä. Ne menee vaan pahemmalle sykkyrälle jos märkänä yrittää harjata, joten föönauskin pitää ensin aloittaa ilman harjaa ja vasta kun hiukset vähän kuivuu, voi harjan ottaa mukaan hommaan.

Ikoo Paddle X Pops harja poikkeaa tavallisesta lapioharja siten, että harjan keskellä on X:n muotoinen aukko, josta föönauksen aikana pääsee ilman läpi. Kun kuuma ilma pääsee harjasta läpi, on föönaus hellävaraisempaa ja nopeampaa. Ja siis se on niin paljon nopeampaa, että jopa minä olen alkanut föönaamaan hiuksia useammin. Miamin matkallakin kävin yleensä ennemmin aamulla suihkussa ja sitten pikaisesti föönasin hiukset kuivaksi. Mun hiuksista tulee myös ihan piikkisuorat föönatessa, joten ne näyttää melkein siltä kuin ne olisi käsitelty suoristusraudalla. Tämä tosin johtuu ihan vain mun hiuslaadusta.

ikoo hiusharja, föönausharja, hiusten föönaus
hierova hiusharja, hiusten kuvaus, lapioharja

Harjan piikit on suunniteltu kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoiden kanssa, jotta ne hieroo päänahkan akupisteitä samalla kun harjaat hiuksia, jolloin pintaverenkierto paranee ja hermosto stimuloituu ja päänahkan kireys rentoutuu. On muuten ihana tunne pyöritellä Ikoon harjaa päätä vasten, kun väreet kulkee selkää pitkin. Harjakset on myös mukavan joustavat, joista tällainen hyvin herkkänahkainen pitää. En voi sietää kovia joustamattomia hiusharjoja, koska päänahka on niin hirvittävän herkkä.

Ikoon harja on tosi kevyt ja kieltämättä materiaali tuntuu jopa aavistuksen "halvalta" kädessä. Käytössä kuitenkin huomaa sen, että kevyt harja ei rasita kättä niin paljoa ja pintakin on pysynyt nättinä kovassa käytössä, joten kyseessä on laadukas harja. Harja on myös vegaaninen, koska siinä ei ole käytetty eläinperäisiä liimoja ja siis onhan tuo harja myös ihan mielettömän kaunis! Tulee aina niin hyvälle tuulelle, kun on värikäs ja nätti harja kädessä.

ikoo hiusharja, ikoo paddle x, föönaus, blowdry
Kuvassa hiukset on föönattu Ikoon harjaa käyttäen

Sanomattakin on siis selvää, että oon täysin rakastunut tähän hiusharjaan. Erityisesti pitkähiuksisille ihan must -tuote ja jos föönailet paljon hiuksia niin kannattaa kokeilla! Nopeuttaa föönaamista ja ei rasita hiusta niin paljon, kun lämpö pääsee läpi. Jos kiinnostuit, niin Ikoo Paddle X -harjoja saa ainakin Stockmannilta*.

Tuleeko sulla föönattua hiuksia usein vai annatko mieluummin kuivua luonnollisesti?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*