Header img

Mattahuulet pikkujouluihin

07/11/2016

Pikkujoulukausi on aluillaan, joten on aika aloittaa pikkujouluvinkit blogissakin. Pikkujouluihin kuuluu olennaisesti Smoky eyes -meikki ja irtoripset, mutta niistä tulee sitten blogissa lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin keskitytään huuliin ja nimenomaan mattahuuliin. Mattahuulet on ollut tämän vuoden ykkösjuttu jo heti alusta asti ja trendi jatkuu myös pikkujouluihin. Mikäli etsit pikkujouluihin edullista ja hyvää mattahuulilakkaa, niin tässä tulee.

 
Maybelline Color Sensational Vivid Matt Liquid huuliväri. Ostin näistä yhden jo syyskuussa ja tykästyin siihen heti. Hyvät pigmentit, kaunis lopputulos ja kestävä väri. Ostamani sävy oli 20 Coral Courage, joka on kirkas korallinen pinkki. L'Oreal lähetti minulle vielä muutkin sävyt, joten pääsin niitäkin testaamaan ja pakko myöntää että yllätyin eri sävyjen toimivuudesta. Yksikään sävy ei ollut sellainen, ettei se olisi sopinut minulle.

Sävyvaihtoehtoja on kuusi ja joukossa on pari nudea, pari kirkasta sekä pari tummempaa sävyä. Koostumus on liukuva ja tuntuu huulilla miellyttävältä. Aplikaattori saisi olla aavistuksen pienempi, ainakin minun pienille huulille, mutta isommille huulille tuo taas varmasti on juuri hyvä. Onneksi se on kuitenkin kapea, niin väriä on helpompi levittää tällaisille pienemmillekin huulille. Massassa on kukkaistuoksu, joten hajusteettomasta tuotteesta ei ole kyse. Tuoksu on kuitenkin minusta ihan hyvä, joten ei haitannut minua ainakaan.

 

 

Mikäli haluaa, että väri on intensiivinen niin huulilakan voi antaa olla huulissa sellaisenaan, mutta jos haluaa mattaisemman lopputuloksen, niin se onnistuu painamalla huulet kasvopaperiin tai pumpulilappuun. Otinkin jokaisesta sävystä kuvat molemmilla tavoilla, niin näette eron. Ja värin kestävyys on hyvä. Sen totesin jo silloin, kun ensimmäisen kerran tätä käytin..

Kuvissa siis ylempi kuva on otettu heti levittämisen jälkeen ja alempi kuva sen jälkeen, kun huulet on painettu pumpulilappua vasten.

 

 

 

 

Nuo sävyt on vaan niin upeita! Tykkäsin niistä kaikista todella paljon ja olen varma, että käyttöön tulevat jatkossakin. Hintaa huulilakalla on n. 10 euroa, riippuen hieman ostopaikasta ja näitähän saa ostettua esim. Sokoksista tai vaikkapa Bangerhead.fi -verkkokaupasta*.  Hyvin edullisesti saa tehtyä itselleen pikkujouluhuulet! 🙂

Mikä noista sävyistä on eniten sinun mieleesi?

 *-affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*