Header img

Lumene 60 sekunnin naamio

08/11/2016

Nyt on tullut Lumenelta sellainen tuote, että on ihan oman postauksen arvoinen! Meinaan Lumenen Glow Reveal 60 sekunnin pikakasvohoito on juuri sitä, mitä minun ihoni on kaivannut tänä syksynä. Ostin tämän Carlsonilta syyskuussa ja se on ollut mulla siitä asti käytössä.

Tuotteen luvataan kirkastavan ihoa minuutissa, sillä siinä yhdistyy kuorinta, detox-naamio sekä kirkastava öljy. Se levitetään puhtaalle, kuivalle iholle, annetaan vaikuttaa minuutti ja sen jälkeen pestään pois. Naamio sopii hyvin kaikille ihotyypeille, kunhan vaan käyttää sitä niin usein tai harvoin kun iho vaatii.

 

Itse olen käyttänyt naamiota n. 2-3 kertaa viikossa. Mulla tosin onkin rasvoittuva sekaiho, joten kuivalle tai herkälle iholle suosittelisin kerran viikkoon käyttöä. Super rasvoittuvalle iholle, jossa ei ole pintakuivuutta käy varmasti myös päivittäinen käyttö. Koostumus on melko jämäkkää, joten levittäminen on helppoa. Olen levittänyt naamion ihan sormin ja välttänyt silmänympärys aluetta. Minuutti menee nopeasti esimerkiksi suihkugeeliä tai vartalokuorintaa levittäessä. Sopii siis hyvin kiireisellekin henkilölle!

 

 

Lumene Glow Reveal Ainesosat

Mielestäni iho on tämän jälkeen ollut kyllä kirkkaampi ja napakampi. Ja paras vaikutus on näkynyt finneissä. Tämä on nimittäin kuivattanut näpyt tosi hyvin, joten myös ne ovat pysyneet paremmin kurissa. Täydellinen tuote mun hankalalle iholle.

Hintaa naamiolla on n.14 euroa ja sitä saa ainakin tavarataloista. Ja tuubissahan on 150ml, joten siitä riittää kyllä pitkäksi aikaa, ei ole mikään pikkupakkaus. En ole pitkään aikaan innostunut mistään tuotteesta niin paljon kuin tästä ja kunhan saan tuon tuubin käytettyä loppuun niin varmasti hankin lisää. Tästä tuli nimittäin pysyvä osa mun ihonhoitorutiinia.

Joko olette kokeilleet?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*