Header img

Marraskuun Kiss My Box

09/11/2016

Kiss My Box on uusi suomalainen yritys, jonka erikoisuutena ovat kuukausittaiset yllätysboxit sekä aasialainen kosmetiikka. Tällä hetkellä Kiss My Boxilla on kaksi yllätysboxi vaihtoehtoa, jotka ovat The Beauty Box sekä The PMS Box. Molemmissa laatikoissa on 6-8 tuotetta, jotka ovat joko täysi- tai matkakokoisia. The Beauty Box sisältää luonnollisesti kosmetiikkatuotteita ja PMS boxista voi löytyä myös naposteltavia. Myöhemmin tulossa on myös The Snack Box, jossa tulee olemaan makuja ympäri maailmaa.

Sain marraskuun The Beauty Boxin ja oli todella jännittävää avata sitä. Kuvasin boxin avaamisen ja ensireaktiot.

The Beauty Box sekä The PMS Box maksavat kumpikin 23,90€/kpl. Tilaus tehdään joka kuukausi erikseen, joten boxin tilaus ei sido mihinkään. Boxit lähetetään joka kuun 3. päivä ja ainakin marraskuun boxin perusteella sisältö on tuon hinnan arvoinen! Kiss My Boxilla on myös oma verkkokauppa, josta voi boxien lisäksi ostaa aasialaista kosmetiikkaa ja ilmeisesti verkkokaupasta on tarkoitus jatkossa pystyä tilaamaan myös boxien sisältämiä tuotteita. Osa niistä löytyikin jo nyt Kiss My Boxin verkkokaupasta.

Marraskuun Beauty Boxin teemana oli "The Sweather Weather" ja omani sisälsi seuraavat tuotteet:
Victoria's Secret Vartalosuihke – Secret Charm  250ml /~14€
Etude House – My Beauty Tool Irtoripset /~4,50€
TonyMoly – Ripsentaivuttimet /~5,50€
Payot – Gel Démaquillant D'Tox 4ml näytekoko /~0,40€ (19€/200ml)
Rimmel Rita Ora Kynsilakka – 703 White Hot Love /4,90€
The Face Shop Style My Brow Kulmakynä – #3 Wood /4,60€
Skinfood – Egg White Peel Of Nose Pack x2 /2,80€
Revlon Uniq One Hair Treatment 9ml /~0,85€ (14,40/150ml)
Kasvojen kuorintatyyny
Kulmakarvamuotit (LAHJA)
Varpaiden erottelijat (LAHJA)

Hinnat on hyvin viitteellisiä, sillä osa niistä on muunnettu dollareista. Noin arvo yhteensä: 37,55€ plus nuo kolme tuotetta, joille en hintaa löytänyt. Osa hinnoista on tosiaan ulkomaalaisten nettikauppojen hintoja, joten Suomesta tuotteita ei varmasti edes noilla hintaa saisi.

Tykkäsin boxista todella paljon ja erityisesti siitä, että mukana tuli niin paljon merkkejä joita en ole aiemmin päässyt kokeilemaan. Plussaa siitä, että mukana oli myös kauneudenhoitotarvikkeita, ei pelkkää kosmetiikkaa.

Kiinnostuitko kyseisestä boxista? Itse ainakin harkitsen vakavasti joulukuun boxin tilaamista, sillä aasialainen kosmetiikka on mulle sitä tuntemattominta aluetta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*