Header img

Luonnonkosmetiikkaa hiuksille

10/11/2016

Benecos on mulle aiemmin tuttu värikosmetiikasta, mutta en tiennytkään että heiltä löytyy myös hiustenhoitotuotteita. Sarjahan on luonnonkosmetiikkasarja ja siitä löytyy värikosmetiikan lisäksi, siveltimiä, ihonhoitotuotteita sekä näitä hiustenhoitotuotteita. Värikosmetiikka on kuitenkin selvästi se Benecosin tärkein osa-alue. Benecosin ajatuksena on olla "tyylikästä, modernia ja urbaanin trendikästä", mutta siitä huolimatta edullista. Siskoni olikin ostanut minulle lahjaksi Benecosin shampoon ja hoitoaineen, joten pääsin tuotteita kokeilemaan.

Benecosin Natural Aprikoosi & Seljankukka shampoo vakuutti ensin ihanalla tuoksullaan. Tuoksu on todella raikas ja hedelmäinen. Itseasiassa lemppariasiani tässä shampoossa oli ehdottomasti tuoksu. Pesevyys oli myös hyvä ja muutenkin tykkäsin tästä shampoosta. Pullo on pian käytetty loppuun ja voisin hyvinkin ostaa uudelleen. Luonnonkosmetiikkashampooksi siis erittäin hyvä ja tykkäsin!

Benecos Aprikoosi ja Seljankukka Shampoo

Benecos Natural Melissa hoitoaine huumasi myös tuoksullaan. Tuoksu on sitrusmainen ja sitrustuoksut on tunnetusti mun lemppareita. Harmillisesti kuitenkin minun hiukset on sen verran käsitellyt, ettei tämä hoitoaine riittänyt minun kuiville latvoille. Luonnonkosmetiikasta en tosiaan ole löytänyt vielä yhtään hoitoainetta, joka olisi hiuksilleni sopinut. Mun hiukset tarvii silikonia! Uskoisin kuitenkin, että esimerkiksi värjäämättömille hiuksille tämä sopisi oikein hyvin.

Benecos Melissa hoitoaine

Molemmissa tuotteissa on Vegan merkintä, eli nämä sopivat myös vegaaneille. Lisäksi tuotteissa on BDIH -sertifikaatti, josta voi lukea lisää täältä. Hintaa Shampoolla on 4,19€ ja hoitoaineella 5,19€ Ecco-verde verkkokaupassa (josta siis hinnan tarkistin). Mielestäni hinnat on todella edullisia luonnonkosmetiikaksi. Shampoota löytyy myös Aloe Vera ja Melissa-nokkonen versioina, jos aprikoosi ei tunnu omalta.

Ihanaa huomata, että luonnonkosmetiikasta löytyy hiustenhoitoon ihanan tuoksuisia ja toimivia tuotteita. Onko sinulla jotain luonnonkosmetiikan lemppari hiustuotetta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*