Header img

Hieman toisenlainen käyttötapa eyelinerille

12/05/2014

Ennenkuin innostutte, niin ei, en ole keksinyt mitään uutta ja innovatiivista. Kuitenkin kun saimme Tampereen miitistä Lumenen uusia vedenkestäviä Blueberry eyelinereita, niin tottakai halusin testata sitä. Ongelmaksi koitui (jälleen kerran) allergiani, sillä Lumenen eyelinerit sisältävät seuraavia akrylaatteja tai siis akrylaattijohdannaisia: Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymeria, Polymethyl Methacrylatea sekä Sodium Polyacrylatea.

Lumene Blueberry Intense liner waterproof

 En siis tietenkään uskaltanut tätä silmiini laittaa. Sain värit Intense Black, joka on tietysti musta, sekä Grey Crystal joka on metallinen harmaa. Tarkemmat swatchit voitte käydä katsomassa Karkkipäivä -blogista, sillä unohdin onnellisesti järkkärini taas Joensuuhun, joten kunnon kuvia en saa aikaiseksi.

Joten mitä saadaan kun yhdistetään ylimääräinen nestemäinen rajausväri + tylsä ilta poikaystävän kanssa?

Tattoo time!

Feikkitatuointi tottakai! Vasemmalla kuvassa myös feikattu vähän tatuoinnin punoitusta. Jouduin tekemään punoituksen huulipunalla ja poskipunalla, sillä maskeerausvärit eivät olleet mukana. Oikealla taas kuva ilman tuota feikkipunoitusta. Käytin apuna sabluunaa, sillä olen todella, huono piirtämään. Mutta olen lopputulokseet suht tyytyväinen. Toki piirtojälki on osittain aika rumaa, mutta tiedän että juuri tuon parempaan ei minun taidoilla pystyisikään.

Liner sai samalla kokea varsinaisen testin, sillä poikaystäväni halusi huijata sillä myös vanhempiaan. Niinpä tatuointi kävi myös saunassa ja suihkussa, sekä oli yön yli kädessä, eikä sille tapahtunut juurikaan mitään! Vain reunoissa oli havaittavissa pientä kulumaa, joten KYLLÄ tämä tuote on vedenkestävä!

Ja sitten siihen toiseen asiaan, mikä tekee tästä äärimmäisen hyvän linerin. Kun sen poistaa vedenkestävälle meikille tarkoitetulla meikinpoistoaineella, niin se lähtee irti paloina, eikä suttaannu. Todella helppo poistaa sille tarkoitetulla meikinpoisto aineella. Pakko myöntää, että harmittaa etten voi tätä itse käyttää, sen verran hyvästä tuotteesta on nyt kyse. Toivottavasti joskus saadaan kehitettyä jotain yhtä hyvää allergisillekin!

Miten tuo tatuointi on sinusta onnistunut? Oletko itse joskus tehnyt feikkitatuointeja?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*