Header img

Testissä huulikiiltoa ja hajuvettä

06/05/2014

Sain blogini kautta testattavaksi I Love.. tuotteita ja One Directionin hajuveden. Puhetta oli ollut vain noista I Love.. tuotteista, joten oli ihan kiva yllätys että paketista löytyi myös tuo hajuvesi.

I Love tuotteiden ulkoasu onkin hieman uudistunut ja tallinnasta ostamani käsivoide onkin vielä vanhaa ulkoasua. Tuotteita saa isoimmista tavarataloista kuten Sokoksista, Halpahalleista ja Anttiloista hintaan 4,95-5,95€. Ikäväkseni tosin sain huomata, että Mango&Papaya kuorintavoiteessa ja Coconut&Cream suihkuvoiteessa on akrylaatteja, joten en pääse tuotteita testaamaan. Kyseiset tuotteet matkaavatkin siskoilleni testattavaksi. Sen sijaan huulikiiltoja pääsin kokeilemaan ihan omille huulilleni.

Koostumus on mukavan liukas ja antaa hyvin kiiltoa. Väriä huulikiillot sen sijaan eivät anna, mikä ainakin tuon oranssin kohdalla on ihan positiivinenkin asia. Huulilla ollessaan Strawberry&Cream kiillosta tuli jotenkin hirvittävän voimakas flashback jostain ala-aste aikaisesta koulun discosta. Luulenpa, että jotain samantuoksuista tuotetta olen silloin aikoinaan käyttänyt, vaikka mitään ajatusta ei kyllä ole tuotteen nimestä.

Väritöntä huulikiiltoa on kätevä käyttää esimerkiksi mattaisen huulipunan päällä, jos huulipunasta haluaa kiiltävän. Kuvassa huulikiillon alla ei ole mitään. Koostumus ei ollut ollenkaan tahmaava, joten siitä iso plussa.

Sitten siihen hajuveteen. One Directionin That Moment eau de parfum.

Täytyy myöntää etten kovinkaan paljon tiedä kyseisestä bändistä, mutta käsittääkseni se on aika suosittu. Piti ihan kämppikseltä kysyä mitä heidän biisejään on soitettu paljon ja kyllähän ne aika tutuilta kuulosti. Mutta jokatapauksessa tuoksu oli minulle positiivinen yllätys. Ensinnäkin sen pullo on ihan hirmu suloinen.

Vaaleanpunaista ja bling blingiä! Tuoksu oli raikas ja samalla aika makea. Ei kuitenkaan mikään ällömakea, vaan enemmänkin raikas. Ilmeisesti sen pohjalla on käytetty One Directionin aikaisempaa hajuvettä, mutta koska en sen tuoksua tiedä, niin en osaa sanoa miten paljon tämä siitä eroaa. Tuoksussa on käytetty vaaleanpunaista greippiä ja jasminin kukkaa sekä näiden lisäksi vivahteita on saatu vihreästä omenasta ja orvokista. Jokatapauksessa tuoksu pysyi iholla hyvin koko päivän ja tuoksui hyvälle vielä illastakin. Tuoksutinpa sitä myös koulukavereillani ja tuntuivat tykkäävän tuoksusta. Vaikka en bändin fani olekaan, niin tuoksusta tykkään! Tätä hajuvettä saa ostettua esimerkiksi Anttiloista ja Sokoksista 30ml pakkaus maksaa 39€ ja 50ml pakkaus 49€.

Joten jos törmäätte jossain 25-vuotiaaseen, joka tuoksuu One Directionilta, niin se olen luultavasti minä! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*