Header img

Huhtikuun Cleobox

05/05/2014

En olekaan ehtinyt kirjoittaa vielä huhtikuun Cleopatra’s Secret boxista, vaikka se tulikin jo viime viikolla. Tällä kertaa teemana oli luonnonkosmetiikka ja paketissa oli 4 luonnonkosmetiikka tuotetta. Ensin ajattelin että onpa vähän tylsä paketti, mutta tarkemmin tutkittuna se ei enää niin tylsältä vaikuttanutkaan. Luonnonkosmetiikka on kuitenkin aina ollut minulle vähän sellaista tuntematonta maaperää, joten nyt pääsenkin sitten testaamaan useampaa tuotetta. Ja nimenomaan sellaisia tuotteita, joita ei tulisi muuten testattua. Niin ja siitä tottakai myös plussaa, että luonnonkosmetiikassahan ei saa olla akrylaatteja, joten niitäkään ei tarvitse pelätä.

Ja pakettihan sisälsi seuraavat tuotteet:

Frantsila – Midsummer Rose uudistava kuorinta voide. 15,90€
balance Me – Super toning body wash ja body cream 9,50€/kpl
Caudalie – Lip conditioner 10,70€

Boxihan maksoi siis 19,95€ joten arvo tuli kyllä kuitattua taas erittäin ruhtinaallisesti.

Frantsilan kuorintavoiteessa on hauska metallinvärinen tuubi ja tätä tuotetta ehdinkin jo testaamaan viikonloppuna. Se vaikutti oikein pätevältä tuotteelta eikä ollut minun herkälle iholleni ollenkaan liikaa. Koostumus on melko paksua tahnaa, mutta se levittyy kivasti ja siinä on pienen pieniä rakeita, jotka kuorivat ihoa.

Tuokus on luonnonkosmetiikalla tyypillinen yrttinen, mutta tässä se ei kuitenkaan ollut kovinkaan voimakas. Eikä tuoksu jäänyt kyllä iholle leijailemaan huuhtomisen jälkeen ollenkaan, joten tykkäsin kyllä. Frantsilahan on suomalainen kosmetiikka merkki ja olen monet kerrat halunnut sitä testata. Jostain syystä kuitenkaan en ole koskaan tarttunut yhteenkään tuotteeseen, joten oli mukavaa nyt päästä testaamaan kyseisen merkin tuotteita.

balance Me suihkugeeli ja vartalovoide. Ensinnäin järkytyin siitä, että nämä pikkuputelit voi maksaa noin paljon. Nämä ovat kiinteyttäviä tuotteita, joten pakkohan se on kokeilla! Purkissa ainakin näiden tuoksu tuo miwleen hieman itikkamyrkyn. Pesuainetta jo kokeilinkin ja pakko myöntää, että teki kyllä ihosta mukavan pehmeän, eikä kuivattanut edes minun rutikuivaa ihoani! Tuoksu muuttui suihkussa paljon miellyttävämmäksi, mitä se purkissa oli ja huuhtoutui hyvin pois, joten eiköhän tämän voi loppuunkin asti käyttää.
Vartalovoidettakin kokeilin jalkoihin. Tuote on aika paksua, mutta ihon lämmössä levittyy kivasti. Tuoksu on todella yrttinen ja levitettynä tuoksuu ehkä jopa hieman männynneulasille? (Joo, oon vähän huono kuvailemaan tuoksuja) Ja ilmeisesti en ihan hakoteillä ollut, sillä kun tarkistin, niin tuote sisältää katajaa(juniper). Tulee kyllä ihan mökkireissut mieleen 🙂

Lopuksi vielä tarkempaa tutkiskelua Caudalien huulivoiteesta. Tuoku on mielestäni kiva, sellainen raikas mutta myös aika makea. Huulilla tämä tuntuu oikein kivalta. On selvästi paksumpaa kuin esimerkiksi Labellon huulirasva, mutta veikkaan että myös kestää pitempään. Tämä on väritön, joten käy myös esimerkiksi huulikiillon tai -punan alle hyvin. Veikkaanpa että tulee ihan normaaliin käyttöön tämäkin tuote. Huulirasvoja ei voi koskaan olla liikaa!

Kaikenkaikkiaan boxi oli ihan positiivinen yllätys. Kuitenkin säästösyistä lopetan Cleopatra’s Secret boxin tilaamisen toistaiseksi. Tiedän että kuitenkin ensi kuussa kaduttaa kun lueskelen mitä kaikkea kivaa siinä boxissa sitten tulee, mutta nyt on pakko vähän kiristää vyötä ja säästää. Olen kyllä aika varma, että tilailen boxia vielä jossain vaiheessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*