Header img

Vappuiluja

02/05/2014

Vappu oli ja meni. Mulla on tänään vielä vapaapäiväkin. Tykkään vapusta, kun silloin saa tehdä vähän erikoisempaa meikkiä ja vähän överimpiä juttuja. Aika hillityllä linjalla tosin olin itse tänä vappuna, mutta pientä pinkkiöveriä oli kuitenkin ilmassa. Pinkkiä oli nimittäin hiuksissa, luomissa ja huulissa. Lähdettiinkin luokkakavereiden kanssa haalarit päällä käymään paikallisessa baarissa. Oli oikeastaan aika kivaa olla vappuna haalareissa, en nimittäin aikaisemmin ole ollut, vaikka jo yhden ammattikorkean olenkin käynyt. Ja kaikinpuolin ilta oli oikein onnistunut ja kiva!

Pientä todistusaineisota illasta. Pitihän se lakkikin pistää päähän, kun sen on silloin 6 vuotta sitten ansainnut. Hiusten latvoihin laitoin Seppälästä ostamaani hiusliitua. Joka ei muuten kyllä ensimmäisessä pesussa lähtenyt, siitä huolimatta, että olin alle laittanut hiuslakkaa. Uskoisin kuitenkin että häviää viimeistään syväpuhdistavalla shampoolla, jos ei muuten. Niin ja kyllä se paitaakin tahrasi, vaikka sitä hiuslakkaa oli siinä päälläkin. Mutta toisaalta, en oikeastaan uskonutkaan, että se olisi tahraamaton ja lähtisi ensimmäisessä pesussa.

Tässä vaiheessa en ollut vielä laittanut hiusliitua.

Tässä siis parempaa kuvaa meikistä. Rakastuin tuohon Coolcosin huulipunaan se on Creamy Lipstick sävyssä 06. Minähän en ole koskaan ollut oikein huulipunan kuluttaja, mutta ai että tuo väri oli ihana! Kuvassa siinä on päällä vielä huulikiilto, mutta jo itsekseenkin se on ihana. Koitan saada siitä vielä parempaakin kuvaa jossain vaiheessa, kun eiköhän sitä tule nyt käytettyä vähän useamminkin.

Käytin taas Färulein38 luomiväripaletin värejä. Päätin laittaa pinkkiä ja violettia, koska pinkkiä oli vähän muuallakin ja meidän haalarit on violetit. Ulkonurkkiin laitoin vielä vähän ripsitupsuja. Kivaa kun sai ihan luvan kanssa käyttää taas värejä meikissä!

Mites teidän vappu meni? Kokeilitko jotain tavallisesta poikkeavaa meikkiä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*