Header img

Adopt’ tuoksut

03/11/2016

Adopt' tuoksut ovat nyt uutta Suomen markkinoilla! Ranskassa valmistetut laadukkaat tuoksut ovat hyvä idea esimerkiksi lahjaksi. Adopt´:n tuoksut ovat kaikki eau de parfum tuoksuja, joten ne kestävät iholla kauemmin kuin eau de toilettet. Sain Adopt':lta testattavaksi neljä itse valitsemaani tuoksua.
 

 

 

 

Valikoimasta löytyy ainakin 39 eri tuoksuvaihtoehtoa. Adopt':n verkkokaupassa tuoksut on lajiteltu tuoksutyyppien mukaan, joten se helpottaa sopivan tuoksun löytämistä. Jos kuitenkin tuoksujen sävymaailma ei ole niin kovin tuttu (niinkuin ei esimerkiksi minulle ollut), niin avuksi tulee Fragrantica. Tuoksuja valitessa, kävin katsomassa omien suosikkituoksujen tuoksumaailmat Fragranticasta ja sen avulla pystyin valitsemaan itselle ne mielenkiintoisimmat tuoksut. Myös Adopt':n tuoksut löytyvä sieltä. Kätevää!

Tuoksupullot ovat kaikissa tuoksuissa saman muotoisia, mutta jokaisella on oma värinsä. Pakkaukset ovat kaikeaa yksinkertaisuudessaan nättejä, joten näitä ei harmita pitää esillä. Pullo on myös näppärä ottaa matkalle mukaan.

 

 

 

Pamplemousse Grenade
Fruity -osastoon kuuluva Pamplemousse Grenade -tuoksu oli näistä neljästä se oma suosikki. Tuoksu on raikkaan makea. Juuri sellainen mistä itse kovasti pidän.
Latvatuoksu: Granaattiomena ja greippi.
Sydäntuoksu: Pioni ja kielo
Juurituoksu: Tonkapapu ja myski

 

 

 

 

Feuilles de fraiser
Mansikkainen tuoksu kaikille mansikan ystäville. Tästä tuli mieleen aivan My Little Pony Perfume Puff palacesta suihkittava tuoksu! Tuoksu on tottakai voimakkaampi, mutta tämä vei kyllä mukanaan jollain tavalla lapsuuteen. Tämä tuoksu on myöskin fruity -sarjan tuoksuja.
Latvatuoksu: Mansikka ja mansikan lehdet
Sydäntuoksu: Vadelma ja jasmiini
Juurituoksu: Vanilja

 

 

 

 

Vanille Ylang Ylang
Tämä oli valitsemistani tuoksuista kaikista makein. Mielestäni tämän sopisi siis enemmän iltatuoksuksi. Tuoksu on hyvin pehmeä ja viipyilee iholla pitkään. Tuoksu kuuluu floral -tuoksuihin, sen kukkaisten nuottien vuoksi. Suurin osa Adopt':n tuoksuista on nimenomaan näitä kukkaistuoksuja.
Latvatuoksu: Mandariini ja persikka
Sydäntuoksu: Ylang ylang ja jasmiini
Juurituoksu: Myski, meripihka ja vanilja

 

 

 

 

Agrumes poudrés
Unisex tuoksu, joka kuuluu citrus -tuoksuihin. Tuoksu sopii siis hyvin niin miehille, kuin naisillekin. Tuoksu on melko raikas, mutta samalla kuitenkin hieman makea. En itse ole unisex -tuoksujen käyttäjä, mutta voisin hyvin kuvitella tämän makeahkon tuoksun niin naiselle kuin miehellekin.
Latvatuoksu: Mandariinin lehti
Sydäntuoksu: Ruusu, appelsiininkukka ja jasmiini
Juurituoksu: Vanilja ja tonkapapu

 

 

 

 

Adopt':n tuoksut ovat yllättävän edullisia, sillä 30ml pullolla on hintaa Adopt':n omassa verkkokaupassa 8,90€. Tuoksuja saa ostettua myös tietyistä Citymarkeista ja Prismoista, mutta ainakaan toistaiseksi niitä ei saa Joensuusta. Tarkemmat tiedot jälleenmyyjistä löytyy Adopt':n sivuilta. Adopt':n oma verkkokauppa toimii myös, joten sieltä voi tuoksun tilata itselleen. Tässä olisi hyvä idea vaikka joululahjaksi!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*