Header img

Too Faced – The Power Of Makeup

02/11/2016

Yksi Tukholman lemppariostoista oli ehdottomasti tämä Too Faced The Power Of Makeup By Nikkietutorials pakkaus! Nikkietutorials on supersuosittu YouTubessa ja oikeastaan sen verran itsekin siitä tiesin, kun paletin ostin. Olen joskus katsonut yhden Nikkien videoista ja siinäpä se. Paletti vaikutti kuitenkin tosi kivalta ja koska sen mukana tuli myös muitakin tuotteita niin täytyihän se sitten ostaa. Hintaa paketilla oli 500 kruunua, joka on tämän päivän kurssilla n. 50 euroa.

 

 

 

Paletti on ihan hirmu kaunis. Tykkään tosta pinkki-kultaisesta leopardikuviosta ja itse sisältökin miellyttää! Sisällä on yhdeksän luomiväriä, joiden sävyt vaikuttaa mulle just sopivilta. Lisäksi kaksi poskipunaa, joissa myös sävyt sopii mun ihonsävyyn, sekä perinteinen Chocolate soleil aurinkopuuteri ja korostuspuuteri. Pigmentit on taattua Too Faced laatua samoin koostumus on pehmeähkö, kuten aikaisemmissakin paleteissa. Kerkesin jo kaksi eri meikkiä tällä paletilla väsäämään, niin innoissani tästä olin!

 

Tässä ensimmäisessämeikissä olen käyttänyy kulmaluulle ensimmäisen rivin vaaleaa sävyä Ivy ja luomivakoon vaaleaa ruskeaa sävyä Painkiller. Violetti on upea Wham Bam ja sisänurkassa on ensimmäisen rivin vaaleanpunainen Sugar Coated. Lisäksi ulkonurkkaan on aavistuksen laitettu paletin mustaa Wanted sävyä. Rajaus on tehty Sensain linerilla ja ripsissä tottakai Better Than Sex -ripsiväri.

Paketissa tuli mukana siis myös oheistuotteita. Täysikokoisena oli musta Sketch Marker Eyeliner, joka on siis Too Faced:n tussilineri. Kokeilin tätä kerran ja vaikutti tosi hyvältä. Supermusta pigmentti ja näppärä kärki. Tosin tuntuihan se hieman erilaiselta, kun on tottunut Sensain nestemäiseen rajauskynään. Lisäksi pakkauksessa oli näytekokoinen BTS ripsiväri violettina ja Shadow Insurance pohjustaja. Molemmat mun suosikkituotteita! Too Faced:n tapaan, mukana oli myös vihko, jossa oli ohjeita miten kyseisiä luoivärejä voi käyttää. Ohjeissa oli tietysti myös itse Nikkie. Kirsikkana kakun päällä, pieni purkki valko-hopeaa glitteriä! Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa.

 

Tässä toisessa meikissä luomilla on keskimmäinen rivi. Kultainen Irresistible, vaalea ruskea Painkiller sekä tummempi ruskea Makeup & Chill. Rajaus on tehty tuolla paketin mukana tulevalla linerilla ja ripsissä tottakai Better Than Sex -ripsiväri.

Kummasta meikistä tykkäätte enemmän?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*