Header img

Helmikuun Lookfantastic Beauty Box

19/02/2016

Boxihan saapui jo helmikuun alussa, mutta nyt vasta ehdin sisällön kuvata! Tälläkään kertaa boxi ei jättäny kylmäksi ja joudun vakavasti harkitsemaan boxien jatkotilaamista. Vielä ensi kuussa on tulossa yksi boxi, mutta sitten joudun tekemään uuden tilauksen jos aion vielä boxia tilata. Ensimmäinen asia minkä huomasin, oli se että boxi oli ihmeen painava. Boxin ulkoasu oli myös muuttunut ja tällä kertaa kansi oli mustan sijasta pinkki.

Boxin painon syy selvisi heti avaamisen jälkeen, koska ensimmäisenä käsiini sain Brittien maalikuun Ellen. Yli 300 sivua muotia ja siellä sivussa sitten muutamia tekstinpätkiä. Kyllä voi muuten olla paljon mainoksia yhdessä lehdessä! 😀 Kiva inspiraation lähde kuitenkin!

Lehden jälkeen pääsen avaamaan boxia ja se mikä ensimmäisenä osui käteen sai minut pienesti vingahtamaan ilosta! Siinä hypistellessäni Hi Impact Browsin kulma- ja silmäpalettia, mietin mielessäni, että ihan sama mitä boxin muu sisältö on niin boxi on jo täyttänyt odotukset. Ihan mahtavaa! Täysikokoinen kulmaväripaletti, jossa on neljä mattasävyä joita voi käyttää myös luomivärinä. Yes, please!

Seuraavana boxista käteen osui vartalotuotteita. Blissin Grapefruit & Aloe bodybutter, jonka tuoksu on taivaallinen! Olen sitrustuoksujen ystävä ja tämän tuoksu on makean greippinen. Tulee varmasti käyttöön. Lisäksi MonuSpan rentouttava vartalo- ja hierontaöljy, jossa myöskin miellyttävä tuoksu. Varsinkin nyt talvikuivalle iholle loistava kosteuttaja. Tykkään!

Värikosmetiikka on aina se ilahduttava asia boxissa ja tällä kertaa tuon paletin lisäksi mukana oli Lord&Berryn Maxi huulikynä. Sävystä ei ole tietoa, sillä sitä ei kynässä lue, mutta tummanpunainen ruskeaan taittava sävy kuitenkin.

Hiusjuttuja on tainnut tulla lähes joka boxissa, joten tälläkin kertaa hiuskosmetiikalta ei vältytty. Mulla tosin kuluu aika paljon hiustenhoitotuotteita, joten sinänsä ei edes haittaa. Mukana oli siis Purelogyn Strenght Cure latvaseerumi, joka tulee varmasti myös käyttöön. Pesen hiukset joka toinen päivä, joten silloin kun en niitä pese niin yleensä kastelun jälkeen kaipaavat vähän lisäsiloitusta, johon tällaiset tuotteet ovat varmasti omiaan.
Boxissa tuli myös naurettavan pieni Denman hiusharja, joka on myös todella kova. Harjaosa on ehkä 3cm pitkä. Tälle en kyllä keksi sitten yhtään mitään käyttöä.. 😀

Toki boxissa tuli myös tuo boxin oma lehti, jossa oli tuotevinkkejä ja pannukakkuohje. Jännityksellä jään odottelemaan ensi kuun boxia ja samalla mietin ja pohdiskelen mitä teen jatkotilauksen kanssa. Lookfantastic on nimittäin muuttanut hieman boxin ehtojaan, joten jos haluaa pitää boxin hinnan inhimillisenä, pitäisi melkein sitoutua vuodeksi se tilaamaan. Nykyään nimittäin boxi maksetaan kerran kuussa (sinänsä hyvä, kun ei tarvitse kerralla niin isoa summaa maksaa), mutta joka kuukausi maksetaan myös 5euron suuruiset postikulut, mikä nostaa yhden boxin hintaa. Vuoden boxeille tulisi hintaa 19,95/kk mikä on minusta vielä sellainen summa että raaskii, mutta esimerkiksi 3kk boxit olisi 22,95/kk mikä taas jo alkaa ylittää hieman kipurajaa. Täytyy pistää mietintään siis. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*