Header img

Meikkejä ja maskeerauksia

16/02/2016

Vaikka blogissa ei olekaan paljoa tapahtunut, niin siitä huolimatta meikkauspuolella on tapahtunut. Pari viikkoa sitten täällä Joensuussa järjestettiin sen verran isot teemapirskeet, että pääsin tekemään ihan useammankin maskeerauksen! Ja voi, miten olikin kivaa! Olin tilannut tilaisuutta varten Grimasin kasvomaaleja (ennestään toki muutamia värejä jo löytyi) ja olen enemmän kuin tyytyväinen niiden laatuun. Yksi maskeeratuista kertoi kasvomaalauksen kestäneen jopa syömistä ja juomista, vaikka veden ja hikoilun kestäviä ne eivät olekaan.

Puolikas Sugarskull -meikki

Teemana bileissä oli Dia de los muertos, joten sugarskull oli melko suosittu aihe. Pääsin siitä huolimatta tekemään myös yhden vähän perinteisemmän pääkallomaskeerauksen. Maskeeraus ei ole oikein koskaan ollut vahvuuteni, sillä taiteellinen lahjakkuus korostuu siinä huomattavan paljon. Ja kuten jo aiemmin olen siitä blogissani maininnut, niin en olen todella huono piirtämään. Siksi haluankin yleensä harjoitella maskeerausta etukäteen, varsinkin jos tiedän vähän millaista halutaan saada aikaiseksi. Tällä kertaa malliksi pääsi(/joutui) rakas avomieheni, joka taisi myös tykätä lopputuloksesta.

Pääkallo maskeeraus

Varsinaiselle maskeerattavalle pääkallo olikin vähän hankalampi tehdä, sillä kasvojen muoto oli niin erilainen. Onneksi olin kuitenkin harjoitellut (ja tehnyt myös tätä tehdessä muutaman virheen), jotta maskeerauksen tekemiseen ei olisi tuhrautunut monia tunteja. Taisin kuitenkin pienimuotoisesti innostua kasvomaalauksista ja suunnitteilla onkin harjoitella vähän enemmän fantasiameikkejä jatkossakin.

Meikkasin myös viime viikolla hieman itseänikin ja tällä kertaa liikuin enemmän siellä omalla mukavuusalueella, eli kauneusmeikissä. Halusin käyttää jo pitkän aikaa sitten ostamiani MACin pigmenttejä, jotka esittelin aikaisemmin tässä postauksessa. Pikkuisen oli totuttelemista, sillä pigmentit levisivät aluksi poskille, ennenkuin löysin oikean taktiikan niiden käyttöön. Ja siis pigmentit ovat nimensä mukaisesti pigmenttiä ja nuo purkit tulevat kestämään mulla varmasti lopun ikää, vaikka käyttäisin niitä päivittäin! Niillä sai kyllä hyvin intensiivistä jälkeä aikaiseksi.

Käytetyt tuotteet:

Urban Decay – Primer Potion Original

MAC Pigment White ja Dark soul

Sensai – Liquid Liner Black

Art deco- Soft Eye Liner waterproof black

Jane Iredale – Glow Time BB Cream #5*

Lumene – Irtopuuteri Transculent

Lumene – Blueberry Eyebrow Pencil 2

Make Up Store – Wonderblush Goddess

Make Up Store – Tri Brow Color

Too Faced – Chocolate Soleil 

Oriflame – Volume Build ripsiväri Black*
Make Up Store – Huultenrajauskynä Sweet Pumpkin

Coolcos – Creamy Lipstick 06

Ardell – Demi Whispies irtoripset

DUO -ripsiliima


*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*