Header img

Raikkaana kevääseen – Jane Iredale

19/03/2018

Jane Iredale edustaa mulle tietyllä tapaa sellaista raikasta ja luonnollista lookia. Iredalen tuotteet on todella laadukkaita ja olenkin monesti sanonut, että jos joskus haluaisin käyttää meikkikeikoillani vain jotain tiettyä merkkiä, se olisi varmastikin Jane Iredale. Tänä keväänä Jane Iredale lanseerasi ihanan GreatShape Contour -paletin, jolla saa luotua kevyen raikkaan kevätlookin tai halutessaan vähän vahvempaa iltamenoihin sopivaa muotoilua kasvoille.

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Paletti on pakattu Jane Iredalen tyyliin todella kauniisti. Rasia on siro ja sen pinta on kullan värinen. Kannen alta paljastuu peili, jonka avulla kasvoille saa luotua eloa vaikka matkalla. Paletissa on kolme mattasävyä, yksi korostukseen, yksi varjostukseen sekä poskipuna. Myös highlighter on mattasävyinen, joten sopii loistavasti esimerkiksi epätasaiselle akneiholle! Palettia saa kahdessa eri sävyssä ja minun palettini on Warm. Viileämpiä sävyjä löytyy sitten Cool -paletista. Sävyt on hyvin mietitty ja sopivat ihanasti vaalealle iholle. Sain paletin mukana myös siveltimen, jolla sävyjä voi kasvoilleen sutia. Erityisesti varjostukset on helppo tehdä tuolla siveltimellä, sillä se on näppärän kapea ja ihanan napakka.

Paletin mukana tuli myös ohjelappu, missä oli neuvottu paletin käyttöä eri muotoisille kasvoille. Niin helppokäyttöinen, että vähän kokemattomampikin uskaltaa kokeilla kasvojen muotoilua tällä paletilla. Jane Iredale tuotteita saa esimerkiksi hoitoloista, mutta myös uusissa Hehku -myymälöissä on Jane Iredale myynnissä. Tai ainakin Forumin Hehkussa huomasin Jane Iredalen pisteen. Ihanaa, että näin hienoa merkkiä saa nykyään muualtakin kuin hoitoloista.

Sävyt sopivat minulle todella hyvin ja tykkäsin erityisesti sävynappien pigmentistä ja koostumuksesta. Kevyen raikkaan lookin sai tehtyä helposti, mutta yhtä helposti pystyi tekemään vahvempaa muotoilua. Ihana monitoimipaletti! Sivellin oli ihanan pehmeä ja mukava käyttää. Niin paletti, kuin sivellin on todella laadukkaat, joten kestävät varmasti vuosia käytössä. Hintaa paletilla on n.70 euroa ja sivellin n. 47 euroa. GreatShape Contour -paletti jää myös pysyvästi Jane Iredalen valikoimaan, eli kyseessä ei ole kausituote.

Tein meikin käyttäen Jane Iredale tuotteita. Huulilla on PureGloss huulikiiltoa sävyssä Cosmo, luomilla In the blink of a smoky eye paletin vaaleaa sävyä ja kasvoilla GreatShape -paletin kaikkia kolmea sävyä. Ihanan raikas meikki ja mulle tulee ainakin ihan kevätfiilis! Aknearvet nyt vielä näkyy, mutta siitä ne koko ajan haalenee. Tykkään niin paljon koko sarjasta, sillä kaikki Iredalen tuotteet on aina niin laadukkaita.

Jane Iredale tuotteilla on Leaping Bunny sertifikaatti, eli niitä ei ole testattu eläimillä, lisäksi tämä Warm paletti sopii vegaaneille, mutta Cool paletti ei, sillä se sisältää karmiinia. Jane Iredalen suomenkieliset sivut ovat tällä hetkellä remontissa, mutta tuotteista löytyy paljon tietoa englanninkielisiltä sivuilta tai suomen Jane Iredalen facebook -sivuilta.

Miltä paletti vaikuttaa? Eikös ole aika käyttökelpoinen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*