Header img

Luonnonkaunis pettymys

21/03/2018

Kävin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Luonnonkaunis -messuilla. Messut ovat siis luonnonkosmetiikkaan keskittynyt tapahtuma ja tapahtumaa promottiin esimeriksi tällaisella lauseessa: "Luonnollisen kauneuden ykköstapahtuma". Sain tapahtumaan kutsun EKOPHARMAlta ja olin tottakai tapahtumasta innoissani. Sopivasti sattui vapaa viikonloppu, joten päätin tehdä hurjan yhden päivän kestävän reissun Helsinkiin. Tämä tarkoitti sitä, että herätys olisi kolmen aikaan yöllä ja kotiin pääsisin puoli 12 aikaan illalla.

Messuilta

Harmillisesti messut olivat pienimuotoinen pettymys. "Luonnollisen kauneuden ykköstapahtuma" -lause oli mielestäni hieman liioiteltua. I love me -messujen luonnonkosmetiikkaosasto hakkasi nämä messut mennen tullen. Vaivaan nähden siis vähän harmitti, että tuli lähdettyä. Olin todella väsynyt ja vatsakin oireili aikaista herätystä ja outoa ruokarytmiä. Postauksessa nyt hieman kuvasatoa tuolta reissulta, vaikka pääasiassa kuvasinkin vain videota.

Uudet Sulapac biohajoavat pakkaukset kiinnosti erityisesti

Isoin asia, joka aiheutti pettymyksen oli se, että messut olivat tosiaan melko pienet. Tiesin kyllä, että ne ovat pienet, en vain ymmärtänyt että ihan näin pienet. Näytteilleasettajat oli jaettu mielestäni vähän hassusti kolmelle käytävälle siten, että kaksi käytävistä oli hyvin näytteilleasettajia, mutta sitten viimeisellä käytävällä vain kaksi tai kolme? Tila myös kaikui aika pahasti, joten luennot häiritsivät jonkin verran juttelua esittelijöiden kanssa. Osa esittelijöistä vaikuttivat melko välinpitämättömiltä, tosin se voi myös johtua siitä, että kyseessä oli jo toinen messupäivä. Näytteilleasettajien pisteet olivat myös melko ahtaita, joten oli vaikeaa tutkia tuotteita väenpaljoudessa (vaikka sitä väkeäkään nyt ei ihan älyttömästi ollut). Ja luulen, ettei tämä olisi ollut edes pettymys, jos olisin asunut Helsingissä, enkä herännyt keskellä yötä ja matkustanut 4,5 tuntia junalla ihan vain päästäkseni messuille.

Sushi Bar & Wine ♥
Random kuva kotimatkalta
Miksi kotimatkan juna on AINA myöhässä?

Ei ressu tietenkään täysin turha ollut, sillä pääsin tutustumaan EKOPHARMAn tuotteisiin, jotka ovat minulle vielä täysin tuntemattomia. Muutenkin EKOPHARMAlle täydet pisteet esille panosta ja tuotteiden esittelystä. Lisäksi oli ihana tavata muutamia muita näytteilleasettajia, joiden kanssa on sähköposteja vaihdettu. Ostin myös uuden meikkivoiteen kokeiluun Zuiilta ja Helsingistä nappasin Ruohonjuuresta mukaan pari teepakettia. Pari tuttua blogikollegaakin tapasin ja tietysti sain viettää aikaa ihanan serkkuni kanssa, joka bongasi mun instastorysta, että olin tulossa Helsinkiin. Ja tietysti sain tuplamäärin syödä sushia! ♥

Tein päivästä Myday -videon, jonka liitän tähän postauksen loppuun. Videon lopussa kerron myös tarkemmin, miksi koin messut pienenä pettymyksenä ja esittelen EKOPHARMAlta saamani tuotteet.

Vaan tulipahan kokeiltua. Kävitkö sinä Luonnonkaunis -messuilla tänä vuonna? Tykkäsitkö?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*