Header img

Alkuvuoden ostokset

26/03/2018

Haluatteko nähdä mitä mulla tuli hankittua tässä alkuvuonna? Erityisesti Sokoksen aleshoppailut kartuttivat kevään ostoskasaa ja on siellä muutamia Helsingin reissun löytöjäkin. Huulituotteet näyttää olleen mulla pieni ostostrendi, mutta myös muuta tuli hankittua. Mukana on kosmetiikan lisäksi myös siveltimiä ja asusteita!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ihan ensimmäisenä voidaan käytä siveltimet. RealTechniques on yksi mielenkiintoisimmista sivellinmerkeistä, sillä sen lisäksi että siveltimet ovat upeita, ne on myös laadukkaita. Uusia siveltimiä tulee myös tasaisesti sarjaan lisää ja siveltimiä nappaakin aina mielellään jos niitä löytää hyvästä alennuksesta. Alkuvuoden alesta ostinkin itselleni alla olevat kaksi RealTechniquesin sivellintä.

Näiden kahden siveltimen lisäksi tulin myöhemmin vielä hankkineeni RealTechniquesin Brush Crush -siveltimiä, sillä ne oli niin ihana näköisiä! Ajatella, glittervarret! Siveltimet siis huusivat mun nimeä siitä asti kun ne lanseerattiin Jenkeissä. Brush Crush siveltimiä saa ostettua Oletkaunis.fi -verkkokaupasta ja ovat kyllä jokaisen euron arvoisia! Itse ostin siis 301, 302, 300 ja 305 siveltimet. Sain myös kartutettua Bursh Crush kokoelmaani, kun yllätyksenä sain niitä vielä Oletkaunis.fi -verkkokaupasta PR-näytteenä blogin synttäreiden kunniaksi. Kyllä silloin kiljuin ilosta! ♥

Niin ihania!

Siveltimien lisäksi huulituotteita tuli hamstrattua. Kevät auringon alkaessa pilkistellä minusta näköjään kuoriutuu varsinainen huulituotehamstraaja. Taitaa olla jokakeväinen ilmiö, ainakin kun katselee tuota huulipunia ja -kiiltoja täynnä olevaa laatikkoa. Siitä huolimatta tuli hankittua useampikin huulituote. Sokoksen alessa oli myös MAC tuotteita, joten sieltä nappasin myös yhden siveltimen, joka on nro 224SH ja cremesheen huulipunan sävyssä Pink Pearl Pop.

Huulipunan lisäksi tuli hankittua Helsingin reissulta Kicksistä pari Buxomin huulikiiltoa. Näitä oli moni bloggaajakollega hehkuttanut, joten täytyihän minunkin ottaa selvää, mistä on kyse. Tuo vaaleampi Full On Lip Cream Pink Lady onkin ollut luottokiilto nyt jo pidemmän aikaan, joten ymmärrän kyllä hehkutuksen. Sehän pääsi myös talven suosikkituotteet -postaukseen. Toista en ole vielä korkannut, enkä osaa sanoa miksi. Se täytyy kyllä ehdottomasti saada pian käyttöön!

Huulituotteilla jatketaan, kun Sokoksen alesta bongasin myös NYX Suede Matte Lip Liner huultenrajauskynän sävyssä Pink Lust / Passion Rose sekä NYX butter gloss huulikiillon sävyssä Strawberry Cheesecake. Butter Glossit on ehdottomasti yksiä mun suosikkikiiltoja. Erityisesti sävy Eclair, joka on aika saman sävyinen kuin tuo Buxomin Pink Lady.

Tein myös muutaman alelöydön naamioiden osalta kun Glamglown Power Rangers Gravitymud naamio oli paikallisessa Sokoksessa alennuksessa. Verkosta sitten nappasin tuon Glamglown Poutmud sävyttävän huulivoiteen. Glamglowsta tykkään merkkinä ihan hirmuisesti, joten toivon, että nämäkin ovat samaa Glamglow laatua kuin muutkin naamiot.

Kosmetiikan lisäksi Helsingin reissulta mukaan lähti uusi laukku sekä lompakko. Olen jo pitkään ollut vailla uutta lompakkoa, sillä edellinen alkoi näyttää jo melko kurjalta ja kuluneelta. Victoria’s Secretillä oli ihana hohtava vaaleanpunainen lompakko, jota en vain pystynyt vastustamaan. Lompakon lisäksi Gina Tricotilta mukaan lähti musta pikkulaukku. Ihastuin siihen, sillä todella harvoin näkee laukkuja joissa on hopean väriset koristeet. Lähes aina kaikissa mustissa pikkulaukuissa on kultaiset koristeet, joten pakkohan tuo oli mukaan ottaa. Kuviokin mätsää lompakkoon!

Sellaisia hankintoja tuli tehtyä alkuvuodesta. Yllättävän paljon tuli kuitenkin ostettua vaikka lompakko oli näistä se ainoa joka oli ihan oikeaan tarpeeseen. Tai no, siveltimiäkin olen tässä pikkuhiljaa päivittänyt, kun osa siveltimistä alkaa olla jo yli 6 vuotiaita ja kovassa käytössä kuluneet. Pikkuhiljaa olen siis uusinut siveltimiäni, niin eivät ihan hajoaisi käsiin!

Oliko tuttuja tuotteita mun hankinnoissa? Oliko näissä joku, mistä haluaisit kuulla lisää?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*