Header img

Talven suosikit 2018

05/03/2018

Melkein jo halusin palata vanhaan kuukauden suosikit postaukseen, mutta mennään nyt kuitenkin vielä vuodenaikojen mukaan ja nyt siis luvassa talven suosikit 2018! Nämä tuotteet nousivat talven aikana suosikkien joukkoon ja ovat jatkuvassa käytössä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Talven suosikkimeikit

Aloitetaan meikkituotteista. Ihan ensimmäisenä yksi luomiväripaletti, johon huomaan tarttuvani yhä useammin.

Winky Lux Kitten Palette tuli marraskuun Boxycharmista. Ensimmäisenä vakikäyttöön pääsi paletin vaalea väri, jota käytin päivittäin arkimeikissäni. Pikkuhiljaa tutustuin paletin muihinkin sävyihin ja paletti onkin nyt yksi vakkari reissupaleteista. Paletilla saa tehtyä niin arkisen kuin todella juhlavankin meikin. Lisäksi napit on todella pigmenttisiä, joten paletti on kovasti mieleeni.

Makiash poskipuna sävyssä Pale Pink* on päässyt suoraan vakioposkipunakseni. Tutustuin Makiashiin merkkinä tammikuun alussa ja erityisesti tämä poskipuna säväytti. Sävy on todella ihana ja sitä on helppo sutia poskille hienovaraisesti tai räväkämmin, ihan mikä sillä hetkellä on lookiin sopiva. Tykkään myös siitä, että rasiassa on peili, joten se on näppärä mukana reissussakin. Makiashia myy ellos.fi ja poskipunan hinta on 19,90€.

Buxom Full On Lip Cream Pink Lady lähti matkaani eräältä Helsingin reissulta viime vuoden loppupuolelle. Esittelen sen myös tulevassa ostospostauksessa, mutta se on kuitenkin jo päässyt vahvasti suosikkeihin ja kulkee käsilaukussa mukana joka paikkaan. Kiillossa on huulia pullistava vaikutus, joka tuntuu huulilla viileältä. Tuoksu on ihanan vaniljainen ja sävy täydellinen! Jep, luottokiilto, joka on aina mukana. Buxomin huulikiiltoja saa ostettua Kicks.fi verkkokaupasta hintaan 24€.

Huultenpullistajista puheen ollen. Instant Effectsin Instant Lip* ansaitsee myös paikkansa talven suosikeissa. Kirjoitinkin tästä jo marraskuussa blogiini, sillä tykästyin tähän kovasti. Kivuton huultenpullistaja joka vielä oikeasti toimii. Käytän tätä oikeastaan aina kun teen jotain ”hienompaa” meikkiä ja toisinaan myös ihan vain kosteuttamaan pakkasen kuivattamia huulia. Hintaa pullistajalla on Instant Effectsin omassa verkkokaupassa 39€.

Voitteko kuvitella, luonnonkosmetiikkadödö talven suosikeissa! Mullahan on ollut jo pidemmän aikaa aika intensiiviset luonnonkosmetiikkadeodoranttien testaukset menossa (joista siis raporttia tulossa blogiin ihan lähiaikoina) ja tässä on yksi testissä olleista dödöistä. Signe Seebid Kristallideodorantti* ja tässä tuoksuna on Laventeli. Kerron tästä tarkemmin sitten testipostauksessa, mutta kertonee jo jotain kun tämän on päässyt talven suosikkeihin. Luonnonkosmetiikkadödö joka myös toimii! Hintaa deodorantilla on 15€ Bonavaleren verkkokaupassa ja tuoksuvaihtoehtojakin löytyy, kuten myös tuoksuton!

Nyx Stripped Off Cleansing Balm oli Itävallan löytö, jonka otin käyttöön vasta loppuvuodesta. Puhdistusvoide on supernäppärä reissussa, sillä ei tarvitse pelata pakkauksen vuotamista. Voiteella lähtee mikä tahansa meikki ihan supertehokkaasti ja olenkin käyttänyt sitä ykkösvaiheen putsarina. Yllätyinkin kun en löytänyt tätä mistään Suomen NYXiä myyvistä liikkeistä. Ilmeisesti tätä ei siis myydä Suomessa tai sitten se ei vain ole osunut minun silmääni. Joka tapauksessa aivan huippu puhdistusvoide ja pakko kyllä metsästää jostain lisää sitten kun tämä loppuu. Jos siis tiedät mistä tätä saisi kätevästi Suomeen niin otan innolla vinkkejä vastaan! 🙂

Dr.Brandt PoreDermabrasion kasvojenkuorinta tuli lokakuun Boxycharmissa ja onkin nyt jo toinen Boxycharmissa tullut tuote, joka pääsi suosikkien listalle. Piparmintun tuoksuinen ja todella hienojakoinen kuorinta teki ihosta ihanan sileän, joten ihastuin siihen välittömästi. Kuorinta aavistuksen viilentää ihoa kuorinnan aikana ja jättää tosi raikkaan fiiliksen iholle. Hoitovoiteet ja seerumin imeytyy paremmin, kun muistaa kuoria ihoa säännöllisesti. Kuorintaa tulee käytettyä n. kerran viikkoon. Kuorinta on siis todella luksustuote ja niin on hintakin. Tuubi maksaa Bangerhead -verkkokaupassa 77€, mikä on ihan jäätävä hinta. Toisaalta, onhan tuotekin myös erityisen hyvä.

Ceridal Lipolotion vartaloöljy on pitänyt minut jollain tapaa järjissä kuivan ihon kanssa. Öljy on tuotteena toki ihan hirvittävän tylsä se kun on apteekista ostettava hajusteeton ihoöljy. Käytössä kuitenkin sen mahtavuus paljastuu. Öljy on samettisen tuntuista ja imeytyy (ainakin minun kuivaan ihoon) todella nopeasti. Oikeastaan ihan yllätyin, miten hyvin öljy imeytyi ihoon! Kun vaan ahkerasti jaksaisin öljytä, niin ei ehkä pääsisi tuo iho niin pahasti kuivumaankaan. Ceridalin 100ml purkki, jossa on muuten myös suihkepää, maksaa yliopiston apteekissa 6,70€. Edullista ihonhoitoa!

Siinäpä on minun talven suosikkituotteet, kyllä huomaa että iho on ollut aika kuiva tänä talvena! Oliko suosikeissa sinulle tuttuja tuotteita?

*tuote saatu pr-näytteenä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*