Header img

Synttäriviikko – 8 vuotta bloggausta

18/03/2018

Tänään on se päivä kun Maria Glow täyttää 8 vuotta! Blogi starttasi satunnaisilla postauksilla ja on pikkuhiljaa kasvanut tähän saakka. Paljon on testattu kosmetiikkaa, arvioitu niitä, kuvattu ja vietetty tuhansia tunteja purkkien kanssa. Päivääkään en vaihtaisi pois ja olen todella iloinen siitä, mihin asti blogi on mennyt. Toivottavasti siis viihdytte blogin parissa jatkossakin, sillä lukijat ovat tämän blogin glitterliima!

Koska synttäriviikko on ollut täynnä yllätysboxeja ja arvontapalkinnot on olleet yllätyksiä, niin tämän päivän arvonnan sisältö on julkinen! Oletkaunis.fi sponsoroi ihanan yllätyspaketin yhdelle lukijalle. Verkkokaupan sponsoroima palkinto kruunaa synttäriviikon, sillä kaupan nimessäkin piilee ihana viesti. Olet kaunis. Palautin nimittäin hiljattain blogin banneriin alusta asti mukana olleen sloganin ”Everyone is beautiful”, koska ihan blogin alkuajoista saakka olen ollut sitä mieltä, että kaikki ovat kauniita! Juuri sellaisena kuin ovat. Suuret kiitokset siis Oletkaunis.fi upeasta lahjapaketista!

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:
ModelsOwn Sculpt&Glow Highlighter paletti Pink Spotlight
ModelsOwn huulikiilto sävy Pink Sugar
ModelsOwn Now Brow kulmakynä sävy Light Brown
Skin by Camilla Pihl Sheet Face Mask kangasnaamio
Skin by Camilla Phil 24K Gold Eye Pads silmänalusnaamiot

Niin upea paketti! Eipä voisi olla juuri enempään mun ja blogin näköinen. Tämä lähtee siis yhdelle onnekkaalle blogini lukijalle! Arvontaan voi osallistua useammassa kanavassa ja jokaisesta kanavasta saa yhden arvan.

ARVONTA ON PÄÄTTYNY!!!

Osallistuaksesi blogissa, jätä kommenttikettään terveisesi, palautetta tai muita toiveita blogia koskien. Jätäthän myös toimivan sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään, jotta saan voiton osuessa yhteyden. Osallistumisaikaa on 25.3.18 saakka. Lähetän paketin vain Suomen osoitteeseen ja mikäli olet alle 18-vuotias, tulee sinulla olla huoltajan lupa arvontaan osallistumiseen.

Voit osallistua arvontaan myös Facebookissa ja Instagramissa. Lue tarkemmat ohjeet sieltä!

Onnea kaikille arvontaan, tervetuloa joukkoon uudet seuraajat ja kiitos kaikille synttäriviikolla mukana olleille, erityisesti sponsoreille! ♥

Tässä vielä linkit synttäriviikon muihin arvontoihin:
Lookfantastic Beauty Box (Osallistumisaika päättyy 18.3.) HUOM! Myös alekoodi.
Maria Glow -yllätysboxi (Osallistumisaika päättyy 21.3.)
Instagramin röntgenkuva-arvoitus (Osallistumisaika päättyy 22.3.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*