Header img

Synttäriviikko – Maaliskuun Bette Box

16/03/2018

Synttäriviikko jatkuu vaan. Tällä kertaa kurkataan maaliskuun Bette Boxiin! Perinteiseen tapaan Unboxing -videota luvassa ja synttäriviikon kunniaksi myös arvontaa! Kiitos kaikille arvontoihin jo osallistuneille ja tervetuloa uudet seuraajat ♥

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Boxi saatu PR-näytteenä.

Maaliskuun Bette Box sisälsi:
SB12 Mild -suuvesi 15,90€
Natusan Baby First Touch Baby Oil -hoitoöljy 3,20€
Nivea Cellular Anti-age Volume Filling -seerumi 19,90€
Ziaja Oliivi kevyt kasvovoide arvo n. 0,99€
Manna Kadar HD Mascara arvo n. $11,60
Salus Floradix mehuvalmiste

Omia suosikkeja oli SB12 suuvesi, joka menee Mr.Glow:n käyttöön, Ziaja kosteusvoide sekä Lumenen puhdistusvesi. Mielenkiinnolla kokeilen, toimiiko vauvaöljy ihon kosteuttajana, siitä voisi ehkä tehdä "Maria Glow testaa" -postauksen? Ja kuten lupasin, niin luvassa on myös arvontaa!

Arvonnan palkintona on huhtikuun Bette Box!

Arvontaan voi osallistua vain blogini rekisteröityneet lukijat. Blogiani voi seurata Bloglovinissa, Facebookissa tai Blogit.fissä. Osallistumalla myös YouTubessa saat yhteensä kaksi arpaa ja mahdollisuutesi voittaa paranee. Kommentoi mikä boxin tuotteista oli eniten mieleesi ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on viikko, eli 23.3. saakka ja otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla. Postitan palkinnon vain Suomen osoitteeseen. Mikäli olet alle 18-vuotias, tulee sinulla olla huoltajan lupa arvontaan osallistumiseen.

Mikäli innostuit tilaamaan Bette Boxin, voit tilata sen täältä.

Instagramista löytyy taas röntgenkuva-arvoitus arvontaa ja kannattaa kurkata synttäriviikon muut blogipostaukset, sillä myös siellä on upeita arvontoja! ♥ Kyllä blogisynttärit vaan on ihana asia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*