Header img

Kailijumei kukkahuulipuna

15/03/2017

Nyt tulee se kauan odotettu Kailijumei Flower Jelly Lipstick postaus. Kyseessä on siis kukkahuulipuna, joka räjäytti internetin ja on varmasti maailman kauneimpia kosmetiikkatuotteita. Olin ihastellut huulipunaa niin paljon jo netissä, joten kun sain kuulla että sitä oli tullut myyntiin elevenille, riensin samantien koneelle huulipunaa tilaamaan. Oli varmasti nopein koskaan tekemäni verkko-ostos, kun näpsyttelin Barbie Doll Powder huulipunan ostoskoriin.

Kailijumein huulipunissa on kultahippuja ja jokaisessa aito kukka sisällä. Jokainen huulipuna on uniikki, joten toista samanlaista ei vastaan tule. Sävy on todella mielenkiintoinen juttu, sillä vaikka huulipuna näyttää puikossa värittömältä, se muuttuu huulilla pinkin sävyiseksi. Sävyn syvyys riippuu täysin huulien lämmöstä ja pH:sta. Koostumus hoitaa ja ravitsee huulia, joten huulirasvaa ei tämän lisäksi tarvitse. Kaikissa huulipunissa on siis sama sävy, mutta kukka vaihtelee. Itse valitsin Barbie Doll Powderin vain siitä syystä, että minusta sen kukka näytti kaikista kauneimmalta.

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.

kukkahuulipuna, lahjahuulipuna, k-beauty, korealainen kosmetiikka
Kukkahuulipuna, kailijumei, ruusuhuulipuna
Dazzling Glow, kukkahuulipuna, flower lipstick
Kailijumei – kukkahuulipuna

Kun sitten sain huulipunan käsiini, niin totesin vain, että se on livenä vähintäänkin yhtä kaunis, kuin kuvissakin. Tämä on ehdottomasti kaunein kosmetiikkatuote, joka mulla on. Tykkään tästä ihan hirmuisesti!

Huulipuna on pakattu todella näppärään ja käytännölliseen hylsyyn. Huulipunan saa avattua, kun korkin päästä painaa, jolloin huulipuna ponnahtaa ulos kuoresta. Tällaista mekanismia en ole koskaan aikaisemmin tavannut. Korkissa on myös peili, joten huulipunaa voi lisätä missä vain.

k-beauty, korealainen kosmetiikka, huulipuna

Mites se käyttö sitten? Jonkin aikaa sitä haluaa vaan ihastella, mutta kun muistutin itseäni siitä, että huulipunat pilaantuvat herkästi ja ettei sitä voi jättää käyttämättäkään, niin käyttöönhän sen sitten otin. Huulipuna tuoksuu mielestäni miedosti raikkaalle mansikalle. Ei millekään esanssimansikalle, vaan ihan aidolle. Tuoksu on kuitenkin todella mieto, joten ei ainakaan huulille laitettuna tuoksu nenään. Koostumus on hyvin voidemainen ja tuntuu aivan huulirasvalta. Todella kevyt siis.

Pakkaus Hylsy Hylsyn peili Puna

Ja se sävy sitten? Sävy muuttuu kymmenessä minuutissa sellaiseksi, kun se huulille jää. Minulla sävy oli raikas ja melko syvä pinkki, joka muuten sopi hiuksien pinkkiin sävyyn todella hyvin. Sävy on kuitenkin hyvin läpikuultava, joten lopputulos on todella luonnollinen. Se onkin tässä ehkä parasta, kun ei näytä siltä että olisi kuitenkaan huulipunaa. Tämä onkin ehkä enemmän kiiltopuna, kuin varsinainen huulipuna. Oli myös mielenkiintoista huomata, että lasin reunaan tästä ei jää sävyä, vaan aivan kuin olisi vain huulirasvaa. Tosi erikoista! Kestävyys on myös todella hyvä ja vaikka sävy hieman kuluisikin huulilta, niin sen läpikuultavuuden vuoksi sitä ei huomaa niin helposti.

Sen lisäksi, että tämä on ihan mielettömän kaunis, on se myös todella käytännöllinen. Hintaa Kailijumein huulipunilla on eleven.fi verkkokaupassa* 32,60€. Lisäksi saatavilla on Summer Simplicity -huulipunia*, joissa ei ole kultahippuja ja erilaisia kukka vaihtoehtoja on enemmän. Niiden hinta on hieman edullisempi, eli 27,70€. Kaikista huulipunista tulee kuitenkin sama sävy, eli jokaiselle se ihan omanlaisensa pinkki. Mielestäni hinta ei ole ollenkaan paha näin upeasta tuotteesta!

Vieläkö mietit?
Ei tarvitse miettiä. Tämän ostamista en ole katunut hetkeäkään. Money well spent! ♡

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*