Header img

1903 London puuteripaperit

13/03/2017
Tuotteet saatu ilmaiseksi.

Käykö sinulla koskaan niin, että päivän mittaan iho alkaa kiiltää ja jatkuvasti täytyisi olla lisäämässä puuteria? Minulla sekaiho tekee sitä, että vaikka minulla on pitkäkestoinen meikkivoide, niin siitä huolimatta otsa, nenä ja leuka alkaa kiiltää. Puuterin lisääminen ei taas pintakuivuudesta johtuen ole kovinkaan hyvä idea ja jos jatkuvasti joutuu lisäämään puuteria, niin pian kasvoilla onkin varsinainen puuterikakku. Kun minulle sitten tarjottiin testattavaksi 1903 London puuteripapereita, halusin ehdottomasti niitä kokeilla.

Shine, control, papers, puuteripaperi, kiiltopaperi
1903 London Puuteripaperi

1903 London puuteripaperit ovat niitä ensimmäisiä koskaan valmistettuja puuteripapereita. Papier Poudré Ltd on valmistanut papereita Englanissa jo vuodesta 1903 alkaen. Todella pitkän historian omaava tuote, joka on ajankohtainen edelleen. Vaikka kyseessä onkin jo pitkään Englannin markkinoilla ollut tuote, niin Suomessa tämä on vielä hyvin tuore juttu.

Puuteripaperit poistavat kiillon tehokkaasti ja lisäksi vielä lisäävät aavistuksen puuteria iholle. Puuteripaperit on pakattu näppärään vihkomaiseen muotoon, josta yhden puuteripaperin saa repäistyä käyttöä varten. Pakkaus näyttää aivan söpöltä pieneltä kirjalta! Paperi on sopivan kokoinen, sillä se istuu hyvin käteen ja yhdellä paperilla saa paineltua kiillon pois koko T-alueelta. Paperin toinen puoli on puuteroitu ja toinen puuteroimaton. Tarkoitus on painella puuteroidulla puolella rasvoittuneelle kohdalle, jolloin rasva tarttuu paperiin ja puuteri ihoon.

London puuteripaperi, imupaperi
Puuteripaperia saa naisille ja miehille suunnitelluissa pakkauksissa

Puuteripaperia saa tällä hetkellä kahdessa sävyssä jotka ovat Medium beige ja Rose Pink. Sävyt on todella kevyet ja minun vaalealle iholleni molemmat sävyt menivät oikein hyvin. Rose Pink on aavistuksen Medium Beigeä vaaleampi, joten sitä suosittelisin niille kaikista vaaleimmille ja Mediun beige taas menee varmasti kaikille muille. Verkkokaupassa lukeekin, että Rose Pink sopii hyvin vaalealle ja keskivaalealle iholle, kun taas Medium beige sopii keskivaalealle ja tummalle iholle.

Pakkauksessa puuteripaperi näytti alkuun minulle väärän sävyiseltä, mutta iholle laitettuna ei puuteria kasvoista erottanut, joten sävyä ei tosiaan juurikaan tule. Ei siis kannata hämääntyä itse paperin sävystä. Papereissa on olemassa myös ihan vaaleaa Natural White sävyä, mutta tällä hetkellä sitä ei ainakan vielä ole saatavissa. Puuteripaperit on pakattu miehille ja naisille omiin pakkauksiin, mutta molemmissa pakkauksissa on aivan samaa paperia, joten käytännössä ei ole merkitystä, kummasta pakkauksesta paperia ottaa käyttöönsä.

Dazzling Glow
Medium Beige ja Rose Pink
1903 London puuteripaperi
Käytetty puuteripaperi

Itse tykkäsin puuteripapereista todella paljon. Olen aikaisemmin käyttänyt vastaavia kiillon poistoon tarkoitettuja puuteroimattomia papereita, mutta nämä oli parempia. Se, että paperissa oli aavistuksen puuteria, jätti ihon viimeistellymmän näköiseksi. Puuterilla kun sai aavistuksen lisäpeittoa siihen kohtaan, josta meikkivoide oli rasvaisuuden myötä hieman häivyttynyt. Suorastaan yllätyin, miten hyvin puuteri tarttui ihoon ja samalla vei rasvaisuuden mennessään. Paperilla kiillon painaminen pois on paljon kätevämpää, kuin alkaa tupsuttelemaan puuteria kesken päivän. Alan ymmärtää, miksi nämä ovat menestyneet jo yli sadan vuoden ajan.

1903 London puuteripapereita saa tällä hetkellä ostettua 7,99€ hintaan maahantuojan omasta verkkokaupasta. Lisäksi näitä on myynnissä Carlson tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla Joensuussa, Kuopiossa sekä Mikkelissä. Pakkauksessa on 65 paperia ja INCI sisältää puuterille tyypillisiä ainesosia: Talc, Kaolin, Magnesium Silicate, Magnesium Carbonate, Titanium dioxide, Iron Oxides Ci17491 C177492 CI77499. Pakkaus on myös näppärän kokoinen, joten se mahtuu pienempäänkin käsilaukkuun mukaan. Nämä ovat pelastus niin töihin, hääpäivään kuin pitkään bileiltaan!

Käytätkö itse kiillon poistoon tarkoitettuja papereita?

Naistenpäivän arvonnan voitti nimimerkillä Ida osallistunut! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostilla. 🙂

Lue myös:
Duroy puuteripaperi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*