Header img

Puuteripaperi, blotting paper – kiillon poistaja

22/02/2015
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Puuteripaperi, kasvopaperi, silkkipaperi, imupaperi, mitä näitä nyt on. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kyseessä on yksinkertaisesti kasvojen kiillon poistoon tarkoitettu paperi. Englanniksi blotting paper = imupaperi, joka kuvaa tuotetta mielestäni oikein hyvin. Puuteriaperi on ohutta kuin silkkipaperi ja se imee itseensä rasvaa kasvoilta. Jos ihmettelet mitä itua siinä on, niin syy on yksinkertainen. Ei tarvitse olla jatkuvasti lisäämässä puuteria kasvoille. Lisäksi paperi ei vie mukanaan meikkivoidetta, vaan se tosiaan poistaa kasvoilta vain ylimääräisen rasvan ja vie näin ollen kiillon mennessään.

Duroy puuteripaperi

Duroy kasvopaperi

Itselläni on käytössä Duroyn puuteripaperi. Ostin paperit jo aika pitkän aikaa sitten, mutta kuiva ihoni ei niitä tarvinnut. Nyt kun ihotyyppini onkin heittänyt häränpyllyä, niin T-alue (otsa, nenä, leuka) on alkaneet kiillellä päivän mittaan. Kasvopaperit pääsivätkin sitä myöten laukkuni vakiovarustukseen. Hintaa näillä on muovitaskun kanssa *3,50€ stockmannilla ja pakkauksessa on 100 paperia.

Toinen puoli paperista on aavistuksen karheampi. Se on se puoli, mitä kuuluu käyttää. Käyttö on hyvin yksinkertaista. Paperia painellaan kasvoille kiiltävään kohtaan. Ei pidä hangata, sillä hankaus saa meikkivoiteen kyllä lähtemään liikkeelle. Kevyt painelu siis riittää. Jos epäilyttää, niin katsoppa seuraavat kuvat.

Ennen. Työpäivän jälkeinen kiilto-otsa.

Duroy puuteripaperi on tehokas kiillon poistajaRasvan kerännyt paperi.

Jälkeen. Ei kiillä enää.

En ole siis lisännyt jälkeen kuvaan puuteria enkä mitään. Olen vain painellut otsani tuolla Duroyn kasvopaperilla. Hyvin yksinkertainen tuote, joka tekee näin ison avun kiilto-ongelmaan. Tämä on myös nopea tehdä eikä vaadi peiliä, joten siinäkin voittaa puuteroinnin mennen tullen. Lisäksi tuo 100 kavopaperin paketti kestää pienen ikuisuuden, sillä yleensä tarvitsee vain sen yhden paperin kasvoille kiiltoa poistamaan.

Onko täällä muita kasvosilkkipuuteri-imupaperin kannattajia?

Lue myös:
1903 puuteripaperi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*