Header img

Ystävän inspiroimaa

20/02/2015

Ystäväni pyysi minua tekemään hänelle silmämeikkiä, kun hän oli menossa keikalle tällä viikolla. Lupauduin tottakai tekemään, kun minulla on muutenkin iskenyt hirmuinen halu taas meikkailla muita. Meikistä tuli niin kiva, että inspiroiduin tekemään itsellenikin samantyylisen meikin. Ystävälleni laitoin kultaista ja lämmintä ruskeaa, mutta itselleni päädyin tekemään hieman kylmempisävyisen version. Korkkasin siis viimein jouluna ostamani Too Faced The Return of Sexy -paletin.

Pohjusteena käytin Too Faced Shadow Insurancea ja Make Up Storen Highlighteria, jotta sain pohjasta mahdollisimman pitävän. Laitoin kultaista luomiväriä aluksi koko liikkuvalle luomelle ja lisäsin sitten tummempaa sävyä ulkonurkkaan ja luomivakoon.

Alaluomen rajasin Make Up Storen kultaisella meikkikynällä ja häivytin luomivärin avulla. Meikki kimmelsi kivasti laskevan auringon valossa!

Meikkipohjana käytin bareMineralsin Serum meikkivoidetta ja poskipunana vaihtelun vuoksi YSL:n pikkiä poskipunaa. Huuliin laitoin joululahjaksi saamaani MACin Hue huulipunaa.

Tällä kertaa päätin olla rohkeampi luomivärin kanssa ja nostin sitä hieman tavallista ylemmäs. Kerran piti vähän pumpulipuikolla siistiä kun meinasi nousta liian ylös. Se on oikeasti ihan milleistä kiinni, mikä on liian korkealla ja mikä ei! Alla vielä kuvaa käytetyistä tuotteista, jos tämä vielä insipiroisi muitakin meikkaamaan!

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*