Header img

Silisponge

16/03/2017

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Joko olette kuulleet Silispongesta? Silisponge on silikoninen meikkisieni, josta nousi jonkinlainen nettihype. Käytännössä, meikkisieni on pala silikonia. Silikonin etuja on, ettei se ime itseensä meikkivoidetta, joten meikkivoidetta ei mene hukkaan ja se on super helppo puhdistaa. Oletkaunis.fi lähetti minulle silikonisen meikkisienin vain viikko sen jälkeen, kun olin itse ostanut sellaisen eleveniltä. Voi kun olisin tämän osannut ennustaa, sillä elevenin sieni on melkein kaksi kertaa kalliimpi.

Halusin tottakai heti testata silikonista meikkisientä. Meikkivoide tulee levittää silikonisienellä kasvoille ja tarvittaessa sen jälkeen viimeistellä levitys tavallisella meikkisienellä tai siveltimellä. Tällä tavoin säästyy meikkivoidetta. Silikoninen meikkisieni myös kestää käytössä huomattavasti kauemmin kuin tavallinen meikkisieni. Mielestäni on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että silikoninen meikkisieni ei täysin korvaa normaalia meikkisientä.

Silisponge
Silikoninen meikkisieni
Silisponge, meikkisieni

Sienen pinta on miellyttävän tuntuinen, sillä se on täysin sileä. Sientä kannattaa ehdottomasti käyttää pyöristetyltä puolelta, sillä toisella puolella silikonin reuna saa aikaan raitoja. Silikonisienen käyttö vaati hieman totuttelua. Meikkivoide ei levity heti yhtä kauniisti, kuin tavallisella meikkisienellä, sillä silikonisieni ei jousta samalla tavalla. Varsinkin jos on isot huokoset tai muutoin epätasainen iho, niin silikonisieni jättää helposti raitoja ja epätasaisuutta. Toisaalta, myös meikkivoidesiveltimestä voi jäädä raitoja, joten viimeistelyä tavallisella sienellä tarvitaan silloinkin. Varsinkin nopeasti kuivuvalla Estee Lauderin Double Wear meikkivoiteella huomasin raidoittumisen. Sen sijaan Lumenen CC-voiteessa, jossa työstöaikaa oli kauemmin, samaa ongelmaa ei niin paljoa ollut.

silikonisieni, meikkisieni, meikin levitys

Parhaaksi tavaksi käyttää silikonisientä totesin sellaisen, että laitoin meikkivoidetta sienelle ja levitin sen suurimmaksi osaksi vedoilla. Sen jälkeen taputtelin ja pyörittelin meikkivoiteen paremmin paikalleen silikonisienen avulla. Tavallaan työstin meikkivoiteen kasvoille. Lopuksi viimeistelin vielä sormin tai beautyblenderilla taputellen. Yleensähän levitän itse meikkivoiteen sormin ja se on kyllä hieman nopeampaa kuin silikonisienen käyttö, toisaalta sitten joutuu taas välissä käydä pesemässä kädet, ennen kun meikkaamista voi jatkaa.

Silikonisieni sopii niille, jotka haluavat säästää meikkivoidetta ja jotka eivät halua sotkea sormiaan meikkivoiteen levityksessä. Mielestäni sen käyttö ei nopeuta meikkaamista, mutta meikkivoiteen säästöä syntyy kuitenkin. Silikonisieni sopii parhaiten sellaisille meikkivoitelle, joissa on hieman aikaa työstää. Sileäihoisilla silikonisieni voi sopia jopa ilman sen kummempaa viimeistelyä, mutta epätasaisella iholla se vaatii kaverikseen vielä pientä taputtelua. Silikonisientä saa ostettua Oletkaunis.fi verkkokaupasta hintaan 4,95€. Ei siis todellakaan maksa paljoa.

Dazzling Glow

Tässä oli nyt enemmänkin tällainen ensireaktio tähän sieneen. Luulen, että kunhan käyttöä harjoittelee, niin se käy helpommaksi. Lisäksi haluan hieman vertailla mitä eroa on elevenin ja oletkaunis.fi:n silikonisienillä. Ainakin elevenin sieni tuntuu olevan aavistuksen kovempaa materiaalia. Silikonisienissäkin siis on varmaan eroja.

Joko sinä olet ehtinyt kokeilla silikonisientä? Tykkäsitkö?

Tuote saatu testiin oletkaunis.fi verkkokaupasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*