Header img

Keväinen meikki Illamasqualla

22/03/2017

Illamasqua on ollut mulle aiemmin tuntematon merkki. En ollut koskaan käyttänyt mitään merkin tuotetta, vaikka itse merkistä olin kyllä kuullut. Look Fantasticin kosmetiikkajoulukalenterista tulikin viimeisenä tuotteena Illamasquan luomiväripaletti, joka oli vieläpä suunniteltu vain ja ainoastaan joulukalenteria varten. Palettia on siis olemassa vain rajoitettu erä, koska muualta sitä ei ole saanut. Paletti kantaakin verkkokaupan nimeä: Look Fantastic.

Merkkinä olen kuullut Illamasquan olevan hyvä, joten oli todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan merkin luomivärejä. Sävyt näytti paletissa melko erilaiselta kuin iholla, joten oikeastaan yllätyin lopputuloksesta. Värit näyttää paletissa nimittäin jotenkin paljon tummemmilta ja ehkä jopa tunkkaisemmilta, kuin iholla. Siksipä paletti oli vähän jäänyt unholaan, kunnes bongasin sen tavaroitani järjestellessä. Ja voi kyllä! Tykästyin palettiin heti, kun sain sipaistua luomiväriä luomille. Enpä olisi arvannut, että tästä tulee näin keväinen meikki!

Illamasqua – Look Fantastic

miten, laittaa, luomiväriä
Illamasqua – Look Fantastic
Illamasqua, Look Fantastic, paletti, kokemuksia
Illamasqua, kokemuksia, luomivärit

Paletissa on neljä toisiinsa sopivaa sävyä. Yläriviltä löytyy mattainen nude Servant ja sen vierestä metallinhohtoinen Tango. Alariviltä taas löytyy kaksi mattasävyä: vaaleanruskea Vernau, joka tosiaan näyttää hieman sinapin väriseltä paletissa, sekä sen vieressä punasävyinen Terra. Swatchit kertovat kuitenkin värien todellisen sävyn ja erityisesti tykästyin tuohon punasävyiseen Terraan. Se on ihan täydellinen kevätsävy!

Luomivärien koostumus on myös aivan loistava. Ne liukuu todella kivasti iholla, eivät ole liian kermaisia eikä liian kuiviakaan vaan juuri sopivia. Suuresta pigmenttipitoisuudesta huolimatta värit häivyttyy helposti ja tekevät meikkaamisesta asteen verran helpompaa. Koostumus on suorastaan täydellinen. Swatchit on tehty iholle ilman pohjustetta.

Illamasqua, Look Fantastic, Palette, Luomivärit
Dazzling Glow, blogi, kosmetiikka

Laitoin itselleni Terraa luomivakoon ja häivyttelin hyvin. Liikkuvalle luomelle taas lisäsin vaaleaa Servant sävyä ja ulkonurkkaan, sekä alarajaukseksi laitoin metallinhohtoista Tangoa. Servant toimii myös loistavasti häivytyssävynä. Yllätyin ihan itsekin, miten kivalta lopputulos näytti, sillä punertavat sävyt osaavat toisinaan olla hieman haastavia luomilla. Vahva rajaus kuitenkin korjaa viimeistään ongelman, joten silmät eivät näytä itkuisilta punertavista sävyistä huolimatta.

Huuliin halusin myöskin meikkiin sopivaa oranssiin taittavaa sävyä ja käteen osui Lumenen Raspberry Miracle Lipstick sävyssä 09 Kesän odotus / In the sun. Huulipuna sopi täydellisesti Terran sävyyn ja viimeisteli meikin todella hyvin. Poskiin laitoin myöskin oranssia poskipunaa Too Faced Nikkie Tutorials paletista, jonka nimi on I will always love you.

Meikistä tuli todella keväisen raikas ja en malta odotta, että lumet sulavat pois ja pääsee käyttämään kevyempiä takkeja ja kevätvaatteita. Täällä Pohjois-Karjalassa kun lunta on vielä n. puoli metriä. Jospa niistä juhannukseen mennessä päästäisiin?

Meikki, kevät 2017, kevätmeikki
kevätmeikki, kauneus,illamasqua
Maria Glow, Dazzling Gloew, kauneus, meikki

Illamasquan tuotteita saa luonnollisestikin ostettua Look Fantasticista, mutta tätä palettia siellä ei ole saatavilla rajatun erän vuoksi. Illamasquan neljän luomivärin paletit maksavat 40,95€ ja postikulujahan Look Fantasticista ei tule, jos tilaus ylittää 50 puntaa. Itse ainakin innostuin kovastikin merkistä ja aion kyllä ehdottomasti tutustua siihen lisää. Tämän kuun kosmetiikkabudjetti tosin humpsahti jo Puolan Sephoraan (siitä lisää, kunhan saan tilaukseni käsiini), joten säästelen ostoksiani myöhemmäksi. Ainakin luomivärien laatu on ehdottomasti hintansa väärti ja Illamasqualta löytyy muitakin todella mielenkiintoisia tuotteita, kuten ihanan näköisiä highlightereita.

Miltä oranssi luomiväri näyttää sinusta? Joko odotat kevättä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*