Header img

Vinkit tasaiseen rusketukseen itseruskettavalla

30/03/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kevät tulee koronasta huolimatta ja itseruskettaville alkaa taas olla käyttöä. Vai vieläkö joku haluaa vahingoittaa ihoaan auringossa? Myönnän kyllä rakastavani auringossa löhöilyä, mutta nykyään teen sen aina hyvällä aurinkosuojalla. Ja koska olen ihonväriltäni kalkkilaivan kapteeni ja punapigmenttiäkin löytyy sen verran, että ruskettuminen osaa olla vähän haastavaa, niin itseruskettava on hyvä vaihtoehto, jos iholleen haluaa vähän sävyä. Tässä olisi muutamia vinkki, miten rusketuksesta saa tasaisen ja yksi aika hyvä itseruskettava brändi!

Itseruskettavia Asutralian Glow merkiltä, värinpoistomousse, ruskettava mousse, levityskinnas ja päivettävä voide.

KARTTAVÄRI

Mulle itseruskettavissa tärkeää on karttaväri. Oon onneton levittämään itseruskettavaa, jos en näe mihin sitä on levitetty. Olenkin toisinaan tuskaillut värittömien merkkien kanssa ja huomannut sitten seuraavana päivänä, että kädessä onkin vaalea läntti, johon väriä ei tullut levitettyä (ja se on muuten yleensä tuossa olkavarren sisäpinnassa). Karttaväri auttaa siis levittämään värin tasaisesti koko vartalolle, ilman raitoja. Australian Glow Self  Tann Mousset on tuoksuttomia ja karttaväri on melko tumma, joten ei kannata heti levityksen jälkeen säikähtää, sillä se lähtee sitten pesussa pois ja alta paljastuu ihana sävy. Ja Australian Glow vaahtoihin on saatavilla myös *täyttöpakkauksia!

Itseruskettavia mousse ja voide kannattaa levittää kintaalla, niin sävystä tulee tasainen.

LEVITYSKINNAS

Toinen vinkki tasaiseen rusketukseen karttavärin lisäksi on levityskinnas. Itseruskettavia on täysin turhaa edes yrittää levittää ilman kinnasta, jos lopputuloksesta haluaa parhaan mahdollisen. Käytön jälkeen kinnas pestään ja annetaan kuivua, niin se on valmiina taas seuraavaan kertaan. Kannattaa puhdistaessa varoa, ettei samalla huuhdo pois juuri levitettyä rusketusta. Australian Glow Tanning Mitt levityskinnas on ihanan pehmeä ja jättää todella hyvän lopputuloksen.

Itseruskettava mousse ja asteittain päivettävä voide vartalolle ja kasvoille.

APUA PUOLISOLTA

Kolmas vinkki on ulkopuolinen apu. Itseruskettavan levittäminen selkään voi olla melko haastavaa, ellei ole todellinen akrobaatti ja hyvin joustava. Itsehän olen notkea kuin näkkileipä, joten rusketuksen levittäminen omaan selkään ei onnistu sitten mitenkään. Mies onkin ollut apuna levityksessä, eikä kyllä ole kertaakaan valittanut. Jostain syystä itseruskettavan levittäminen vähäpukeiseen tyttöystävään onkin ihan jees. Jos siis kotoa löytyy puoliso, niin kannattaa käyttää hyödyksi.

Ja polviin, kyynärpäihin ja kämmenselkään kannattaa levityksen lopuksi vain pyyhkäistä kintaasta jämät, niin näihin yleensä melko kuiviin kohtiin, ei jää tummaa länttiä. Tämä lienee ainakin konkareille jo aika itsestään selvää.

Itseruskettavaan poistoon tarkoitettu mousse auttaa ihon preppaamisessa.

HYVÄ VALMISTELU

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se meni? Kuorinta, kuorinta ja kosteutus, on tosi tärkeä osa tasaista rusketusta. Parhaimman tuloksen saa hyvin kosteutetulla iholla, joka on kuorittu huolellisesti ennen ruskettavan levitystä. Äläkä unohda jalkateriä! Australian Glowlta löytyy Gentle Tan Removal Mousse, jolla saa poistettua vanhan rusketuksen jämät ja prepattua ihon seuraavaa rusketusta varten. Ihan loistotuote!

Ennen ja jälkeen kuva Australian Glow itseruskettavasta ja sävy on todella luonnollinen.

Australian Glow itseruskettavista jää aivan mielettömän upea väri(jota oli muuten tosi vaikeaa saada tallennettua kuvaan) ja todella hyvän tuloksen saa jo yhdellä kertaa. Itse käytin Australian Glow Medium Tan Moussea, jolla tällainen hyvin vaalea sai kerralla upean ja luonnollisen rusketuksen. Yleensä miedommat ruskettavat on vaatineet useamman käsittelyn, että olisin lopputulokseen tyytyväinen. Värin ylläpitoon olen sitten hieronut kroppaan Everyday Face & Body Gradual Tanning Moisturiseria, eli siis asteittain päivettävää kosteusvoidetta. Kosteusvoiteessa on pehmeä kookoksen tuoksu, joten kesäfiilikseen pääsee helposti. Tällä saa myös pidettyä rusketusta yllä tai sitä voi käyttää ihan sellaisenaankin, jos kaipaa vain vähän kevyttä väriä pintaan.

Lämpimät suosittelut siis Australian Glow tuotteille. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja niitä myy mm. *eleven.fi, *Lyko.fi sekä *Stockmann.

Kesä ja kevyemmät vaatteet saa tulla! Mie oon valmis!

Tuleeko sulla käytettyä itseruskettavia? Löytyykö suosikkimerkkiä?

Katso myös muut ihonhoito postaukset täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*