Header img

30 kysymystä meikkauksesta

22/05/2017

Nyt en enää muista mistä blogista bongasin tämän kyselyn, mutta halusin siihen vastata. Kysymykset koskevat meikkejä ja meikkausta, eli ehdottomasti mun yks lempiaiheista! 🙂

1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?

No siis yllättääkö ketään, jos vastaan pinkki? Viileät melko nudet pinkit sopii ehkä parhaiten. Huonoiten sitten lämpimät ja todella tummat sävyt.

2. Millä levität meikkivoiteesi?

Sormin. Ei ole niitä voittanutta! Joskus saatan lisäksi tasoitella pohjaa Beautyblenderillä tai vastaavalla meikkisienellä.

3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan?

Teen silmämeikin ensin, aina. Oon niin sottapytty meikkaaja, että joudun aina pyyhkimään karisseita luomivärejä pois, joten menisi meikkipohja hukkaan jos tekisin sen ensin.

4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi? Miksi juuri ne ovat suosikkejasi?

Too Faced, Urban Decay ja Sleek. Kaikki ovat todella laadukkaita ja koostumus yleensä sellainen mistä tykkään. Ovat myös pigmenttisiä ja helppoja käyttää.

5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin?

Olen itse enemmän voimakkaan silmämeikin kannattajia. Huulimeikin ylläpitämisen olen kokenut sen verran työlääksi, että ennemmin panostan silmiin ja sudin sitten huulet vähän huolettomammin.

6. Onko sinulla jokin “luottomeikki”, jonka tiedät aina onnistuvan ja joka näyttää aina hyvältä?

Luottomeikkini on Too Faced Natural Eye paletilla sellainen nude banaanivarjostuksin tehty. Siihen sitten toki kissalinerit niin sillä on helppo mennä. On myös nopea tehdä!

Too Faced ♥

7. Suosikki luomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?

Iikh! Ehkä mun täytyy tähän nyt sanoa tuo Too Faced Natural Eye. Se on sellainen luottopaletti, jonka kanssa pärjää pidemmälläkin reissulla. Mun TOP5 luomiväripaletit viime vuodelta voi käydä vilkaisemassa tästä, vaikka uusia suosikkejakin on jo tullut.

8. Korjailetko meikkiäsi yleensä päivän aikana?

Aika vähän. Toisinaan poistan kyllä ylimääräistä kiiltoa puuteripaperilla ja huulikiiltoa toki lisään päivän mittaan, mutta muuten en juurikaan meikkiin koske.

9. Käytätkö meikin pohjustusvoidetta? Mikä on suosikkisi?

Tällä hetkellä olen jättänyt pohjustusvoiteet pois, sillä olen huomannut, ettei ne oikeen toimi rasvoittuvalla iholla. Paremmaksi olen todennut pohjustussuihkeet.

Pari loistavaa primeria!

10. Kuinka kauan sinulla menee aikaa normaalin arkimeikin tekemiseen?

Työmeikkiin menee yleensä 15-20min, riippuen miten väsynyt olen. 😀

11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin?

Kyllä.

12. Irto- kivi- vai -meikkipuuteri?

Irtopuuteria käytän eniten. Sillä kiinnitän meikin. Kivipuuteri taas toimii näppärästi laukussa freesausta varten (jota siis aika harvoin teen).

13. Kokeiletko mielelläsi eri meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?

Tykkään kyllä kokeilla erilaisia tyylejä, mutta huomaan kyllä monesti tekeväni meikit aika samalla kaavalla. Aina välillä on kuitenkin kiva revitellä meikin kanssa. Kuten vaikka Galaxy meikillä!

14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkamiseen?

Itse en ole vielä hirveästi perehtynyt kulmien meikkaamiseen, että voisin sano yhtä parasta tuotetta. Eniten käytän ehdottomasti Lumenen kulmakynää, mutta kokeiluun on hankittu jo NYXin voidemainen väri, joten saa nähdä voittaako se perinteisen kulmakynän.

15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?

Pitäisi pestä useammin. Suihkeella kyllä monesti putsailen ennen meikkaamista ja sitten teen aina välillä suursiivouksen, jolloin pesen kaikki siveltimet. Siis omassa käytössä olevat. Asiakaskäytössä olevat siveltimet pesen ja desinfioin joka käytön jälkeen.

16. Miten arki- ja juhlameikkisi poikkeavat toisistaan?

Mun arkimeikkihän on aika olematon. Siitä on ihan oma postauksensa täällä. Juhlameikki on siis paljon tummempi ja näyttävämpi, sisältää myös monesti irtoripset.

17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista?

Riippuu paljon huulipunasta. Osasta tykkään ja osasta en. Monet mattahuulilakat toimii tosi hyvin, mutta en tykkää sellaisita huulille jämähtävistä tuotteista.

Hoitavat ja pehmeät huulipunat on enemmän mieleeni

18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin?

Helppo. Too Faced.

19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota et ole valmis maksamaan mistään yksittäisestä meikkituotteesta?

Luomiväripaletit on varmaan niitä kalleimpia meikkituotteita, joita omistan. Yli sataa euroa en maksaisi, riippuu toki myös paletin koosta, mutta ainakin Urban Decayn Moondust alkoi olla vähän kipurajoilla hinnan ollessa viidenkympin tietämillä ja paleltti ei mikään kovin iso ollut.

20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteilla?

Olen ehkä vähän laiska varjostamaan. Silloin ku teen näyttävämpää meikkiä niin yleensä lisään Too Faced Chocolate Soleilia, mutta en pyri tekemään mitään kovinkaan vahvoja varjostuksia.

21. Kiinnitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella?

Yleensä juu.

22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen?

Mulla on joku Fräuleinin ihana häivytyssivellin, joka on tullut jossain sivellinsetissä. Se on yksi suosikkituotteista. Lisäksi EcoToolsilta on hyvin samanmallinen sivellin häivytyskäytössä.

23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä?

Kyllä! Enhän minä nyt suotta meikkikoulua käynyt. On ihan parasta meikata muita ♥

24. Onko sinulla meikkejä, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin?

Ei taida olla. Meikit on käyttöä varten ja turhapa niitä on hillota ja odottaa pilaantumista. Ennemmin käyttöön!

25. Paras irtoripsimerkki?

Ardellilla on todella hyvät ripset.

26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä?

Aika paljolti käytän kyllä molempia. Molemmille on aikansa ja paikkansa. Ilman mattasävyjä tosin en tee kimaltelevaakaan meikkiä, sillä käytän mattasävyä hävityksen apuna.

27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna?

Puuterinen. En ole koskaan tullut juttuun voidemaisten poskipunien kanssa.

28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotiin päästyäsi valinneesi kaupasta täysin vääränsävyisen meikkivoiteen, peitevoiteen tms.?

Aika harvoin. Nykysin on jo oppinut testaaman meikkivoiteen sävyn ja vielä odottamaan hetken sen mahdollista tummumista ennen ostamista. En myöskään osta enää tuntematonta meikkivoidetta kokeilematta sitä ensin. Ihonhoitotuotteiden kanssa kyllä käy toisinaan niin, että tulee ostettua jotain ja vasta kotona huomaa sen sisältävän akrylaatteja (joille olen allerginen.)

29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat?

Laskeskelin että kuusi, huomaan kyllä että joitain sävyjä pitäisi vielä hankkia.

30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?

Ehdottomasti intohimo. Harmittaa, ettei töihin kehtaa laittautua (eikä kyllä jaksaisikaan herätä niin aikaisin). On kuitenkin ihan parasta vapaapäivänä istua pari tuntia ihan vaan meikkaamassa ♥

Ihanaa ja lämpöistä kevättä! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*