Header img

Meikki essencen tuotteilla

25/05/2017

Essence. Tuo super edullinen kosmetiikkamerkki, joka jaksaa yllättää joka kerta laadullaan. Muutamista tuotteista olenkin tehnyt ihan oman postauksena, kuten huippuhyvästä rajauskynästä ja mattahuulituotteista. Tällä kertaa halusinkin kokeilla tehdä koko meikin pelkästään essencen tuotteilla. Ainoat muiden merkkien tuotteet meikissä on luomivärinpohjuste sekä irtopuuteri, kaikki muut meikissä käytetyt tuotteet on essenceltä.

essence, meikkivoide, makeup, cheap, halpa, hyvä, meikki
Essence get picture ready long-lasting compact make-up

Meikkipohjana on essence get picture ready meikkivoide sävyssä 10 matt ivory. Voide on pakattu rasiaan, jonka kannessa on peili ja alla sieni, jolla meikkivoide on näppärä levittää vaikka reissussa. Paketissa lukee long-lasting, mutta ainakin minulla on niin rasvoittuva iho, ettei voide ihan jaksanu kestää päivän loppuun saakka. Voide kannattaakin kiinnittää hyvin irtopuuterilla, jolloin se pysyy paremmin. Kuivalla iholla kestää varmasti pidempään, mutta hyvin rasvoittuvalla iholla saattaa vaatia pientä ”touch-upia” päivän aikana. Peittävyys oli kuitenkin todella hyvä, siitä siis iso plussa! Hinta 4,99€.

Meikki pelkillä Essencen tuotteilla

Poskipunana poskilla on satin touch blush sävyssä 10 satin coral, jossa on huippupigmentit ja helposti häivytettävä koostumus. Tykkäsin ihan tosi paljon! Ja siis poskipunakin on ihan törkeän halpa, kun sillä on hintaa vain 3,09€. Korostuksiin käytin ihanaa light up your yace luminizer palettia, josta löytyy kolme eri highlighter sävyä. Olen tänä vuonna hurahtanut täysin highlightereihin ja varsinkin paletin keskimmäinen sävy on kovasti mieleeni. Paletteja löytyy kahdessa sävyssä ja tämä on niistä se vaaleampi, nimeltään ready, set, glow! Hinnaltaan molemmat luminizer paletit ovat 4,99€/kpl.

Ripsiväri yllätti minut ihan totaalisesti, sillä se oli ihan mielettömän hyvä! Ripsiväristä onkin tulossa vielä lisää blogiin juttua, koska mulla on parhaillaan eri ripsarien testaus menossa ja se on yksi testiripsiväreistä. Ripsissä on siis the false lashes mascara, joka on laatuunsa nähden naurettavan halpa: 3,49€. Olipa tämä ripsiväri muuten voittanut jonkun Iltalehden ripsaritestinkin!

essence, the metals, luomivärit, eyeshadow

Luomilla on contouring eyshadow set 01 mauve meets marshmallow -duon molempia sävyjä, sekä the metals luomiväriä sävyssä 02 frozen toffee. Rajauksena extreme lasting eye pencil sävyssä 05 rockin’ taupe. Kulmakynää mulla ei essenceltä ollutkaan, joten sovelsin ja tein kulmat contouring eye pencil 01 caramel meets frosting -kynän tummemmalla sävyllä. Toimi oikein hyvin niinkin!

Huulilla yksi suosikki huulipunistani, eli longlasting lipstick 01 coral calling. Huippu pigmentit, hyvä huulituntuma ja peruskestävyys. Tuo huulipuna onkin ensimmäisiä essencen tuotteita, joita olen ostanut! Hintaa sillä on vain 2,89€ ja coral calling on täydellinen kesäsävy!

Essence, halpa, hyvä, meikki, edullinen,

Meikistä tuli kyllä jotenkin tosi freesi ja kevyt. Mukavaa vaihtelua tummille rajauksille ja vahvalle silmämeikille. Isoimmat plussat highlighterille, ripsivärille ja huulipunalle. Eipä ole hintava merkki tämä, joten jos kaipaat edullisia mutta oikeasti hyviä tuotteita, niin suosittelen kyllä kääntymään essencen puoleen. Valikoima on laaja ja lisäksi kausituotteet vaihtuvat melko tiuhaan. Meikkejä myös kokeilee mielellään, sillä isoa lovea ne ei kukkaroon, tee jos tuote ei sitten jostain syystä miellyttäisikään. Pääasiassa kuitenkin tuotteet on todella hyviä, joten en usko että tulet pettymään!

Löytyykö sulta essence suosikkia?

Käytetyt essence tuotteet:

get picture ready long-lasting compact make-up – 10 matt ivory
contouring eye pencil – 01 caramel meets frosting
extreme lasting eye pencil – 05 rockin’ taupe
the metals eyeshadow – 02 frozen toffee
contourin eyeshadow set – 01 mauve meets marshmallows
light up your face luminizer palette – 10 ready, set, glow!
satin touch blush – 10 satin coral
the false lashes mascara
longlasting lipstick – 01 coral calling

Muut tuotteet:
Make Up Store Loose Powder – Milk
Too Faced – Shadow Insurance

Muut essencen tuotteet saatu pr-toimistosta, paitsi coral calling -huulipuna ostettu itse.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*