Header img

Ziaja Jeju kasvonaamio testissä

20/10/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.

Kasvonaamiotestauksen aika ja tällä kertaa testissä on Ziaja Jeju Black Face Mask musta kasvonaamio. Naamio on Ziajan tänä vuonna lanseeratusta Jeju sarjasta, joka on suunniteltu nuorelle tai epäpuhtaalle iholle. Oon tykästynyt tuohon sarjaan tosi paljon ja sarjan kasvovesi on jäänyt ihan jatkuvaan käyttöön. Perinteisesti tein naamion ensitestauksesta myös videon, joka löytyy postauksen lopusta.

Ziaja Jeju Black Face Mask kasvonaamio

Ziaja Jeju Kasvonaamio Black FaceMask

Kasvonaamio levitetään kasvoille välttäen silmänympärysihoa ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Naamiota ei tarvitse laittaa kovinkaan paksusti, itse taisin ainakin levittää sitä hiukan liikaa kasvoille. Vaikutusajan jälkeen naamio poistetaan joko kosteilla vanulapuilla tai lämpimällä vedellä. Myös lämmin kostutettu pyyhe käy hyvin tähän hommaan. Naamio ei kokonaan kuivu kasvoille, joten sitä ei kannata ihmetellä. Se tosiaan jää aavistuksen kosteaksi, vaikka ohuimmista kohdista kuivuukin melko hyvin. Kasvonaamio on koostumukseltaan vegaaninen.

Ziaja Jeju Kasvonaamio Black Face Mask kosteuttava naamio

Naamio ei tuntunut kasvoilla juurikaan miltään ja sen käyttö oli oikein miellyttävää. Poiston jälkeen iho tuntui pehmeältä ja mukavan kosteutetulta. Ihmettelin, ettei kasvot tuntuneet yhtään kuivuneelta, toisin kuin usein savinaamioiden jälkeen tuppaa tekemään. Iho oli käytön jälkeen rauhallinen ja ravitun tuntuinen. Mulla tosin on todella rasvoittuva iho, joten voi olla että kuivalla iholle fiilikset on erilaiset. Ainesosissa on kyllä kosteuttavaa kistus-uutetta sekä rauhoittavaa kameliaöljyä, joten ei kai ihmekään, ettei naamio kuivattanut ihoa.

Ziaja Jeju Black Face kasvonaamio

Hintaa 50ml kasvonaamiotuubilla on vain 7,90 (Sokoksella), joten hyvin edullisesta naamiosta on kyse. Puhdistava vaikutus jäi minun osaltani ehkä hieman heikoksi, mutta rauhoittavana ja kosteuttavana naamiona aivan huippuhyvä! Tätä siis uskaltaa käyttää vaikka iho olisi hieman kuivempikin.

Oletko kokeillut Ziajan naamiota tai haluaisitko, että testaisin jotain toista kasvonaamiota?

Tässä vielä naamiotestausvideo:

Lue myös:
Testissä Glamglow Youthmud naamio
Testissä The Body Shop Charcoal naamio

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*