Header img

Mitä kosmetiikkaa ostin ja jätin ostamatta 3/4

23/10/2020

Kolmannen kerran tänä vuonna, on aika katsoa kolmen kuukauden ostokset. Tällä kertaa kyseessä on heinä-, elo- ja syyskuun ostokset. Kuten jo ensimmäisessä ostospostauksessa kerroin, niin olen tänä vuonna pyrkinyt vähentämään kosmetiikan ostamista ja käyttämään ennemmin jo varastoista löytyviä tuotteita. Nämä kolme kuukautta menikin yllättävän hyvin, mutta voin paljastaa, että loppuvuodesta tulee sitten vähän lipsumista. Nyt kuitenkin palataan vielä hyvään itsekuriin heinä- syyskuun välillä.

Ostokset LV puhdistusgeeli, erisan kosteusvoide ja colgate hammastahna.

Kosmetiikkaostokset

Ainoat kosmetiikat mitä ostin olivat Colgaten hammastahna, Erisanin kasvovoide ja LV:n kasvojen puhdistusgeeli. Näistäkin tuo Erisanin kasvovoide sekä LV:n puhdistusgeeli olisi ollut vältettävissä, jos olisin Rukan reissullemme älynnyt pakata omat mukaan. Jostain syystä olin ne kuitenkin unohtanut, joten pakko oli käydä kaupasta pikaisesti tilalle uudet. Yhden yön reissun olisin varmaan pärjännyt ilmankin, mutta kolme yötä on sen verran pitkä aika, ette mun herkällä iholla vain voi olla niin montaa päivää väliä ihonhoidosta, muuten vaikutukset näkyy välittömästi finneinä. Ostin mahdollisimman hellävaraiset tuotteet, ettei mun herkkis-iho suuttuisi, sillä se ei yhtään tykkää äkkinäisistä ihonhoitomuutoksista.

Nämä tuotteet on tällä hetkellä käytössä, ziaja jeju kasvovesi ja miselliveri, elivon kasvovesi, cerave kasvovoide ja missha essence.

Anti-ostokset

Mitä sitten jätin ostamatta? Aika paljonkin, tosin PR-näytteet pelasti mut usealta ostokselta. (PR-tuotteet merkitty ¤-merkillä.) Moniin yhteistöihin sain valita itse tuotteita, niin pystyin katsomaan sellaisia jotka ihan oikeasti tulisi käyttöön ja joihin on ”tarve”. Edellisessä postauksessa näkyykin, mitä kaikkea loppui edellisen kuukauden aikana, niiden tilalle täytyi siis löytää jatkajat.

Huxleyn kasvoveden loputtua, palasin käyttämään aamuisin tuttua Elivon kosteuttavaa kasvovettä ja iltaisin ¤Ziaja Jeju kasvovettä. ¤Ziaja Jeju misellivesi on myös käytössä satunnaisiin pyyhkäisyihin, edellisten loputtua. Kosteusvoiteena mulla on tällä hetkellä CeraVen hajusteeton voide, tosin pian täytynee vaihtaa tuhdimpaan kun iho alkaa toden teolla kuivua. Kuvassa on myös ¤Misshan First Treatment essence, jonka otin ¤Huxleyn Extract It tonerin tilalle sen loputtua, se tosin loppui juuri lokakuun alussa, joten ei ollut vielä loppuneet -postauksessa mukana.

Lisää tilalle otettuja tuotteita: Nui meikkivoide, udpp ja revolutionin puhdistusöljy

Loppuneen ¤Lumenen arkimeikkivoiteen tilalla olen vaihtelevasti käyttänyt Jane Iredalen Purepressed Basea sekä tätä ¤Nuin nestemäistä meikkivoidetta. Molemmat on nopeat levittää, mutta eivät anna täydellistä peittoa. Riittävät kuitenkin töissä, vaikka tämä Nui:n meikkivoide ei minun rasvoittuvalla iholla kauaa kestäkään. Puhdistusbalmien tilalla on nyt puhdistusöljy, eli tämä Revolution Skincaren ihanan tuoksuinen puhdistusöljy. Luomivärinpohjusteena on nyt käytössä loppuneen Too Faced Shadow Insurancen tilalla on tämä UDPP eden, tosin jostain syystä tämän teho on nyt heikentynyt, eikä enää pysy mun luomilla koko päivää.

Sellaisia tuotteita otin nyt loppuneiden tilalle käyttöön ja aika hyvin pysyi ostokset kurissakin. Ilman tuota Rukan reissun mokaa, en siis olisi ostanut kun hammastahnaa ja no, sitä nyt on vähän pakko ostaa aina kun loppuu. Tosin pyrin kyllä palaamaan Yotueliin, sillä toi Colgaten valkaisuteho on aika vaisu. Yotuelia ei kuitenkaan saa lähikaupoista, niin siksi en sitä nyt ole ostanut, kun vaatisi erillisen reissun Sokokselle.

Oliko postauksessa sinulle tuttuja tuotteita?

Lue myös:
Alkuvuoden kosmetiikka ostokset 1/4
Ostokset ja anti-ostokset 2/4

  • JonnaH.

    CeraVe, tosin ostan aina siinä isossa pullossa olevaa, joka sopii koko kropalle, koska koostumus on ihan yhtä kivaa kasvoille kuin face-versio, talveksi hamstrasin jo Creamia ison purkin, että saa yöksi jotain tuhdimpaa kasvoille. 🙂

    • Maria Glow

      CeraVe on tosiaan osoittautunut oikein hyväksi sarjaksi! En ollut ennen kokeillut 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*