Header img

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box 2020

30/10/2020
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Pitkästä aikaa postilaatikkoon tupsahti yllättäen Lookfantasticin Beauty Box! Beauty Box on kuukausittainen yllätysboxi, aivan kuten esimerkiksi blogissa jo useamman kerran esitelty Glossybox. Hintaa Lookfantasticin Beauty Boxilla on tilauksen pituudesta riippuen 15,50-20 euroa kuukaudessa. Lokakuun boxi oli kyllä sisällöltään huiman hyvä ja tätä kyseistä boxiakin on ilmeisesti vielä saatavilla Lookfantasticilla, joten vielä ehtii tilata. Tein myös perinteisen unboxing videon, joka löytyy postauksen lopusta.

Lookfantastic Beauty Box Lokakuu 2020 *Lokakuun Lookfantastic ”Retreat” Beauty Box sisälsi:

*Glov – and Relax hiuspyyhe 19,45€
BubbleT – Earl Gray kylpysuola yli 16€
Starskin – silmänympärysnaamio yli 4€
BalanceMe – Bacuhiol Serum yli 11€
Ecooking – Overnight foot cream yli 8€
ByTerry – Huulivoide yli 14€

*Glov:n hiuspyyhkeestä saa 22% alennusta lookfantastic.fi verkkokaupasta koodilla: MARIAGLOW1, koodi on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

Lokakuun LF Beauty Boxin sisältö

Tällä kertaa boxissa ei ollut mitään sellaista, mitä en olisi innostunut. Eniten ihastusta aiheutti Glov:n hiuspyyhe, joka tuli myös tarpeeseen. Mulla on ennestään jo useampi hiuspyyhe, mutta vanhimmat alkaa olla jo siinä kunnossa, että ne on aika kierrättää. Hiuspyyhkeistä olen blogissa kirjoitellut ennenkin ja ne on myös aivan loistava joululahjavinkki! Suosittelen erityisesti kaikille pitkähiuksisille!

Lokakuun Lookfantastic Beauty boxin aiheena oli Retreat

Ecookingin jalkavoide sekä ByTerryn huulivoide olivat muista tuotteista ne seuraavaksi kiinnostavimmat. Ecookingin tuotteita olen jo pidempään halunnut testata ja ByTerry taas on sellainen luxusmerkki, jolta löytyy paljon hyviä tuotteita. Mielenkiinnolla näitä testaan ja ensitestauksessa tuo ByTerryn huulivoide vaikutti myös hyvältä.

BalanceMe Bacuhiol Serum sekä Starskinin silmänympärysnaamiot taas on myös kivat kokeilla ja uskon, että myös tulevat käyttöön! Mukana ei siis ollut yhtänkään plääh -tuotetta, niinkuin toisinaan näiden yllätysboxien kanssa saattaa käydä. Kaiken kaikkiaan siis todella huikea boxi ja sisältöön sai olla tyytyväinen. Alla video unboxingista!

Lookfantasticin Beauty Boxia voi *tilata 1, 3, 6 tai 12 kuukauden jaksoissa ja tilaus uusiutuu saman pituisena, ellei sitä peruuta. Mitä pidemmän jakson tilaa, sitä edullisemmaksi myös boxi tulee. Boxin hinta on siis tilausjakson pituudesta riippuen 15,50-20€ kuukaudessa.

Mitä tykkäsit lokakuun Lookfantastic Beauty Boxin sisällöstä?

 • Noora

  Joo mulla oli sama eli olin niin riemuissani tuosta hiuspyyhkeestä 😀 Muutenkin hyvä boxi. Olen tilannut tätä valehtelematta varmaan 3 vuotta enkä aio ikinä lopettaa tilausta 😀

  • Maria Glow

   Hiuspyyhe oli kyllä huikee! Mahtavaa sitoutumista! Itse katsoin, et tilasin ekan boxini 2014, sen jälkeen oon satunnaisesti silloin tällöin tilannut boxia ja nyt sitten aina välillä saanut PR-näytteenä. On kyllä ehdottomasti yksi parhaimpia yllätysboxeja markkinoilla! ^_^

 • Linda/Lipstick Love

  Toi hiuspyyhe oli munkin suosikki! En tollasta vielä omistanut, vaikka mun on jo pitemmän aikaa pitänyt hankkia sellainen, ja onhan toi vaan ihan loistava keksintö<3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*