Header img

Parhaat kosmetiikan joululahjavinkit

07/12/2017
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vieläkö joululahjat on ostamatta? Multa on viime aikoina kyselty tosi paljon joululahjavinkkejä, joten tässäpä olisi nyt koostettuna kosmetiikan parhaat joululahjavinkit. Osa näistä onkin ihan oikeasti mun ostamiani joululahjoja.

Nyt alkaa olla viime hetket perehtyä verkkokauppaostoksiin, jotta paketit ehtii tulla perille ajoissa. Yhtenä jouluna mun lahjaksi ostamat tuotteet ei ehtineetkään jouluksi perille ja se oli aika harmillista. Siitä viisastuneena, olen pyrkinyt tekemään jouluostoksia verkosta jo aikaisemmin. Verkko-ostosten lisäksi turvaudun edelleen myös usein kivijalkakauppoihin, sillä yleensä ”viime tipan” lahjat saa helpoiten hankittua kivijalkamyymälöistä. Tässä olisikin koottuna muutamia tärppivinkkejä joululahjoista, jos vielä miettii joululahjavaihtoehtoja.

Kailijumei kukkahuulipuna

Kailijumei huulipuna*. Kestosuosikki! Niin kaunis, uniikki ja sävykin tulee jokaiselle omanlaisensa. Huulipunan sisällä on aito kukka. Tämä myös sopii ikään katsomatta ihan kaikille. Lahjan saaja ei varmasti tule pettymään, kun aukaisee kauniin hypetystä aiheuttaneen huulipunan. Hinta 32,60€ eleven.fi

Korealainen kosmetiikka ja sheet maskit (eli kangasnaamiot) on oikeasti tällä hetkellä loistava valinta. Erityisesti Kocostarin Slice Mask Sheet* naamiopalat sekä silmänalusille tarkoitetut Princess Eye Patchit* ovat oikein hyvä lahjaidea kaikille kosmetiikasta kiinnostuneille. Slice Mask Sheetit ovat Nobe -verkkokaupassa 4,50€ ja 30 paria prinsessalappuja on 24,90€. Kocostarin naamioita löydät myös Sokoksista. Silmänympäryslaput saatu PR-toimistosta.

Kocostar Princess Eye Patch

Korealaista kosmetiikkaa löytyy myös todella laaja valikoima Bearel.fi -verkkokaupasta. Monet merkit, kuten Missha* ja Mizon* ovat siellä huomattavasti edullisempia, kuin esimerkiksi elevenillä. Muutenkin korealaisen kosmetiikan saa ostettua yleensä edullisemmin Bearelilta. Lisäksi postitus on supernopeaa, joten varsinkin viime hetken hankintoihin, suosittelen Bearelia. Samalla tuet myös suomalaista työtä, sillä verkkokauppa on täysin suomalainen!

Bearelilta saa tilattua Misshan ja Mizonin edullisesti!

EOS -huulivoiteet sopivat loistavasti hieman nuoremmillekin. EOS -huulivoiteista on lahjapakkauksiakin, joissa on parikin eri tuoksuvaihtoehtoa. Itse sain viime jouluna myöskin EOS -huulivoidepakkauksen ja pidin siitä kovasti. EOS lahjapakkauksia voi bongata esimerkiksi Kickseistä tai Sokoksista. EOS-huulivoidepakkaukset saatu PR-toimistosta.

Aquis hiusturbaani* on näppärä lahja erityisesti pitkähiuksisille, mutta sopii toki myös lyhyille hiuksille. Joulusaunan jälkeen hiukset saa kieputettua turbaanin sisälle ja ne myös kuivuvat nopeammin. Voit lukea postaukseni Aquisin turbaanista täältä. Aivan loistava lahjaidea myös niille, jotka eivät ole kosmetiikasta niin kiinnostuneita. Hinta 34,60€ eleven.fi. Hiusturbaani saatu eleven.fi -verkkokaupasta.

(Päivitys: 6.12.2018) Hiusturbaaneista kannattaa muuten kurkata myös Cocopandalla myynnissä olevat edullisemmat Shela’sin hiuspyyhkeet*, jotka ovat ihanaa pehmeää kangasta ja nousseet käytössäni jopa Aquisin edelle! Hintakin on vain 11 euroa, joten eipä ole hinnalla pilattu!

Lahjapakkaukset eivät ole suotta suosittuja lahjoja. Lahjapakkaukset onkin kätevä tapa säästää, sillä yleensä lahjapakkausten hinnat on huomattavasti edullisemmat, kuin tuotteiden yhteishinta. Lahjapakkukset on myös kauniita ja niihin on koottu toisiinsa sopivia tuotteita. Esimerkiksi tämä SP Luxe Oil -lahjapakkaus* maksaa Stockmannilla 44,90€, mutta on arvoltaan yli 80 euroa. Sopii loistavasti kaikille, jotka kaipaavat hiuksilleen hemmottelua. SP-lahjapakkaus saatu PR-toimistosta.

SP Luxe Oil lahjapakkaus

Bongattiin myös ystävän kanssa lahjapakkauksia, joiden hinta oli halvempi kuin yksittäisen tuotteen, joka oli lahjapakkauksessa mukana. Esimerkiksi Biothermin joulupakkaukset* maksavat Stockmannilla saman verran, kuin pelkkä yksittäinen voide, joka löytyy pakkauksesta täysikokoisena. Joensuun Sokoksella lahjapakkaukset olivat jopa halvempia, kuin se yksittäinen voide. Lahjapakkaukset kannattaa siis tarkistaa myös silloin kun on etsimässä itselleen loppuneen tuotteen tilalle uutta. Joskus voi selvitä edullisemmin ostamalla lahjapakkauksen ja saa vielä kaupan päälle muitakin huippuja tuotteita.

Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm sekä SP Luxe oil -hoitoöljy

Hiusten hoitoon sopii myös hyvin Paul Mitchellin Super Skinny Relaxing Balm*, joka sopii hyvin siloittamaan ja pohjusteeksi hiuksiin. Tällä saa pörröisimmätkin hiukset sileäksi ja lisää kiiltoa hiuksiin. Parasta tässä on kuitenkin sen tuoksu, joka antaa hiuksiin ihanan hedelmäisen tuulahduksen. Neste levitetään kosteisiin tai pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen takut on helppo selvittää ja hiukset voi muotoilla haluamallaan tavalla. Hinta tällä silottavalla muotoilunesteellä on 27,70€ eleven.fi -verkkokaupassa.

Saitko postauksesta joululahjavinkkejä? Vieläkö on paketit hankkimatta, vai oletko jo onnistunut hankkimaan kaikki joululahjat? Itselläni on vielä pari lahjaa hankintalistalla, mutta yllättävän hyvällä mallilla on joululahjaostokset tähän mennessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*