Header img

Edullinen uutuus – Miss Beauty London meikkisarja

12/12/2017

Pääsin syksyllä tutustumaan uuteen edulliseen meikkisarjaan nimeltä Miss Beauty London. Sarja on superedullinen ja tässä onkin aika hyvä haastaja essencelle. Kaikki tuotteet maksavat alle 6 euroa. Miss Beauty London on ollut Englannissa myynnissä jo pidempään, mutta tässä laajuudessaan ja näissä sävyissä se on vain Suomessa. Suomessa myytävät tuotteet on nimittäin tarkasti harkittu ja sävyt on mietitty siten, että ne sopivat hyvin suomalaisille.

Miss Beauty London meikit, halpismeikit
Halvat meikit, essence

Sarjasta löytyy yli 100 eri tuotetta ja meikkejä voi ostaa Prismoista sekä suurimmista S-marketeista. Päätin testata tuotteita videolla ja tehdä niillä ihan koko meikin. En käyttänyt mitään muita tuotteita meikissä, kuin Miss Beauty Londonin meikkejä. Meikatessa sain huomata, että sarjasta löytyy todella paljon erittäin hyviä tuotteita, joten hinta-laatu suhde on tässä sarjassa enemmän kuin kohdallaan.

Meikkitutorial
Miss Beauty London suosikkejani

Omia suosikkeja tuotteista oli Perfect Base Face Primer -meikin pohjustusvoide, Ultimate Fixing Spray -meikin kiinnityssuihke, Fine eyeliner -nestemäinen rajausväri, Eye pencil -silmämeikkikynä, Loose Powder -ritopuuteri, Lip pencil -huultenrajauskynä sekä Bright Red huulipuna. Nuo tuotteet siis kannattaa ehdottomasti ainakin kurkata, jos haluaa tutustua sarjaan. Erityiset suosionosoitukset myös poskipunien hyvästä pigmenttisyydestä sekä näppärästä Contour, Blush & Highlight -triosta. Kaikki Miss Beauty London tuotteet hintoineen löydät foodie.fi -palvelusta.

meikkitutorial, markettimeikki

Osallistu Miss Beauty London -tuotepaketin arvontaan YouTubessa!

Arvontapalkinto sisältää seuraavat tuotteet:
4 luomivärin paletti
Kivipuuteri
Aurinkopuuteri
Kynsilakkasetti
2 luomivärikynää
Punaisuuden neutraloija
Kulmakarvageeli
Nestemäinen highlighter
Silmämeikkikynä

Lue ohjeet kuitenkin huolellisesti, ennen osallistumista.

Voit osallistua arvontaan tilaamalla Maria Glow YouTube -kanavan sekä kommentoimalla Miss Beauty London videon alle, YouTuben puolelle; mikä Miss Beauty Londonin tuotteista kiinnostaisi sinua eniten. Osallistumisaikaa on 25.12.2017 asti. HUOM! Arvontaan ei voi osallistua kommentoimalla blogiin. Otan voittajaan yhteyttä YouTuben viestillä tai mikäli haluat, voit jättää myös sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voin tarvittaessa ottaa yhteyttä. Odotan vastausta voittajalta 5 päivää ja mikäli en saa siihen mennessä voittajaan yhteyttä, arvon palkinnon uudestaan. Postitan palkinnon vain Suomen osoitteeseen.

Voit myös halutessasi liittyä blogin seuraajaksi: Bloglovin', Blogit.fi, Instagram tai Facebook.

Kaikki videolla ja postauksessa esiintyvät tuotteet on saatu maahantuojalta testiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*