Header img

Mattahaaste + huippuripsari

08/04/2015

Haastoin itseni käyttämään enemmän mattavärejä meikeissä, joten olen nyt koittanut petrata niiden kanssa. Aloitin mattahaasteen tietysti ensimmäisenä tutuilla ja turvallisilla Too Faced Natural Eye paletin mattaväreillä. Tällä kertaa häivytys onnistui jo pikkuisen paremmin, eikä enää näytä niin ikävältä kuin aikaisemmassa postauksessa. Lisäksi näissä kuvissa näkyy niin kivasti tuo Better Than Sex -ripsiväri, joten päätin että tässä samassa postauksessa selitän, miksi se nyt vaan on niin hyvä ripsiväri.

Luomiväreinä siis Too Faced Heaven, Velvet Revolver ja Sexpresso. Pohjusteena Too Faced Shadow Insurance, mutta selvästikin tällaisen vaalean mattavärin pohjalle kannattaa laittaa värillinen pohjuste. Sillä saadaan sitten nuo verisuonet luomelta piiloon. Itse laittaisin ensi kerralla MACin Painterly Paint Potia.

 

 

Sitten se ripsiväri. Olenkin jo monesti hehkuttanut Too Faced Better Than Sex -ripsiväriä. Se on ollut jopa niin hyvä, että se on päätynyt suosikkituotelistalleni, joka löytyy blogin bannerin alapuolelta. Kuten kaikki tuuheuttavat ripsivärit, tämäkin paranee käytössä. Se miksi olen tykännyt tästä niin paljon johtuu siitä, että tämä tekee ripset todella näyttäviksi. Lisäksi tämä on nyt ensimmäinen ripsiväri, joka selvästi myös taivuttaa ripsiäni. En itse käytä ripsentaivutinta muutenkaan, joten tämän kanssa eron huomaa.

Ripsivärin harja on samanmallinen kuin Yves Rocherin Sexy Pulp ripsarissa, jokaon muuten myös yksi suosikkiripsarini. Harja on siis leveämpi ylä ja alareunasta, mutta keskellä kapea. Vähän sellainen tiimalasin mallinen. Olen ollut erittäin tyytyväinen tämä kestävyyteen. Vedenkestävää se ei ole, mutta en käytä muutenkaan vedenkestäviä ripsivärejä. Sanoisin, että säänkestävä. Lähtee myös vaivattomasti Garnierin Micellar puhdistusvedellä.

 

Tätä joutuu nyt kyllä jostain hankkimaan, sillä päivittäisessä käytössä näyttää loppuvan suunnilleen samoihin aikohin kuin muutkin ripsivärit. Minullahan ripsiväri kestää yleensä n. 3kk päivittäisessä käytössä. Hinta ripsivärille näyttää beautybay.comissa olevan 20€, joka ei muuten todellakaan ole paha hinta ollenkaan! *Too Faced Bette Than Sex ripsiväriä voi ostaa Cultbeautylta! (mainoslinkki)

Onko muita tähän ripsariin hurahtaneita?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*