Header img

Monikäyttöinen misellivesi – Lacto line Micellar

04/05/2019
Kaupallisessa yhteistyössä: Lh-Beauty

Silloin kun misellivedet tuli markkinoille, olin välittömästi myyty. Miselliveden parhaita puolia on sen hellävaraisuus, tehokkuus ja tietysti edullisuus. Meikit saa siis poistettua erittäin ihoystävällisesti. Kaikki nämä ominaisuudet löytyy myös viimeisimpänä testaamastani Lacto linen Micellar puhdistusvedestä.

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Lacto Line Micellar puhdistusvesi

Miselliveden idea on simppeli. Misellivedessä olevat pienen pienet misellit imaisevat meikin ja epäpuhtaudet iholta itseensä ja lukitsevat ne sisäänsä. Tällöin meikki ei leviä pitkin kasvoja vaan tarttuu miselliveteen kostutettuun puhdistuslappuun ja ihosta tulee puhdas. Meikin puhdistus käy miselliveden kanssa helposti ja nopeasti. Misellivesissäkin on kuitenkin paljon eroja ja itse herkkäihoisena olen todennut, etten kaipaa miselliveteeni mitään ”ylimääräistä”, kuten hajusteita. Pyrinkin aina valitsemaan sen, missä on mahdollisimman lyhyt ainesosalista.

Lacto Line micellar hellävarainen puhdistusvesi

Lacto linen hellävarainen Micellar puhdistusvesi onkin osoittautunut aivan loistavaksi vaihtoehdoksi superherkälle iholleni. Se ei sisällä mitään hajusteita tai väriaineita ja on kaiken lisäksi vielä ihan tosi tehokasta. Varsinkin silmänympärysiho on herkkä, joten Lacto linen misellivesi sopii erityisen hyvin silmämeikin poistoon. Silmämeikki lähtikin uskomattoman helposti yhtään ihoa ärsyttämättä ja olin suorastaan ällistynyt miten näppärästi meikin sai pois. Lisäksi ihoon ei jäänyt ollenkaan sitä kiristävää tunnetta, mikä monesti meikin poiston jälkeen tuntuu iholla, vaan iho tuntui pehmeältä.

Lacto Line Micellar misellivettä voi käyttää vanulapulla.

Lacto linen tuotteet valmistetaan Suomessa Ylöjärvellä Lh-Beautyn nimellä. Misellivedessä käytetty vesi on puhdasta suomalaista vettä ja siinä on myös kosteuttavaa glyseriiniä. Itse arvostan suuresti suomalaisuutta ja tuotteella onkin Avainlippu -merkki. Lisäksi misellivesi on vegaaninen ja sillä on myös Leaping Bunny -sertifikaatti. Voisikin kuvitella, että tuotteella on melkoinen hintalappu, mutta ei suinkaan. Lacto linen 250ml misellivesi on hinnaltaan vain 6,50e ja sitä saa ostettua esimerkiksi Lh-Beautyn omasta verkkokaupasta, Tokmannilta ja hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. Lacto Line sarjaan kuluu myös paljon muita ihonhoitotuotteita.

Lacto Line micellar misellivesi on hellävarainen puhdistusvesi

Meikinpoisto ei juuri helpommaksi tästä muutu ja hellävaraisuutensa vuoksi Lacto line Micellar puhdistusvesi sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Se kosteuttaa ihoa samalla kun puhdistaa, voiko juuri parempaa olla?

Tuleeko sinulla käytettyä misellivesiä?

Lue myös muita ihonhoito artikkeleita.
Olin myös mukana LH-Beautyn oman hiustenhoitosarjan suunnittelussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*