Header img

Hiusten hellintää Cocopandan Black Weekiltä

25/11/2019
Kaupallisessa yhteistyössä: Cocopanda.fi

Tuotteet saatu ilmaiseksi. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.
Black friday lähestyy ja monissa verkkokaupoissa on huikeita tarjouksia koko viikon ajan. Cocopandalla on joka vuosi ollut todella hyvät Black week tarjoukset, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Viime vuonna tilasinkin Cocopandalta itselle ja jouluahjaksi *Shelasin huippuja hiuspyyhkeitä, jotka on edelleen mun kestosuosikkeja omassa päässä. Näyttäisivät olevan tälläkin hetkellä kivassa tarjouksessa.

Sain Cocopandalta lahjakortin, jolla päätinkin sitten hemmotella hiuksiani ihan urakalla. Shampoota ja hoitoainetta kuluu ja varastot oli jo päässeet loppumaan, joten tilaus painottui aika pitkälti hiustenhoitotuotteisiin. Nappasin tosin tilaukseen myös *Smashitin ihanan glitterpaletin. Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa!

Hiustuotteissa päädyin valitsemaan luottotuotteita, joista tiesin jo etukäteen että ovat hyviä. *Redkenin Color Extend Magnetics shampoo ja *hoitoaine on ollut käytössä ennenkin ja olen niistä blogiinkin kirjoittanut. Otin kerralla isommat 500ml pullot, niin ei tarvitse ihan heti olla tilaamassa lisää. Pitkiin hiuksiin tuntuu varsinkin hoitoainetta hulahtavan hyvinkin nopealla tahdilla.

Ja hoitoaineesta puheen ollen. Nappasin koriin myös suositun Olaplexin hoitoaineen. Viime aikoina tuntuu,että hiukset on menneet vähän huonompaan kuntoon ja kysyinkin instagramissa seuraajilta, mitä he suosittelisivat. Olaplex sai todella paljon ääniä, joten *No.5 Bond Maintenance Conditioner on nyt päässyt myös testiin ja ekan kerran jälkeen vaikutti oikein hyvältä. Eipä ole ihme, että tätä on niin kovasti suositeltu.

Hoitoainevarastoa täydensin myös *ByNoorin ihanalla Colour Lasting Conditionerilla. ByNoorinkin tuotteet on ennestään tuttuja ja niistäkin löytyy blogistani postaus. ByNoor tuotteet eivät tosin yleensä ole mukana Black week alennuksissa, joten voi olla, ettei niitä pääse nyt tarjoushaukan hintaan hankkimaan.

Cocopandalle oli myös tullut kiva valikoima Popbandin hiuspompuloita, joista valitsin itselleni tummansävyisen Stardust Print setin. Popbandin pompuloista olen tykännyt todella paljon, sillä ne on mukavan napakat, mutta ei silti ole hiuksille niin rasittavat. Ihmeen hyvin pysyy minun liukkaissakin hiuksissa. Kulkee myös näppärästi ranteessa, sillä ei näytä varsinaisesti hiuspompulalta.

Viime hetken ostoksena lisäsin koriin myös Batisten lämpösuojasuihkeen (jota en ainakaan enää löydä Cocopandalta). En ole vielä ehtinyt sitä testaamaan, toivottavasti on hyvä.

Cocopandan Black Week jatkuu koko viikon ja päivittäin tarjoukset vaihtuvat verkkokaupassa. Postin lakon ollessa meneillään kannattaa kuljetustavaksi valita DHL, sillä DHL kuljettaa paketteja myös postin lakon aikana. Näin saa paketin varmasti perille, varsinkin jos tilaa joululahjoja.

Onko sulla joku suosikki hiustenhoitotuote, mitä suosittelisit käsitellyille hiuksille?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*