Header img

Uutta ihonhoidossa – SKINCITY skincare + alekoodi

20/11/2019

Tuotteet saatu ilmaiseksi. Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä.


Jos hetki sitten kurkattiin blogissa mielenkiintoisiin meikkilanseerauksiin, niin ihonhoidon saralla on myös tullut markkinoille supermielenkiintoinen uutuussarja *SKINCITY skincare.

Skincitysta on ollut blogissani jo aikaisemmin juttua, kun testasin vuosi sitten heidän ihotestiään. Nyt Skincityn kosmetologien vankka ammattitaito ja tietämys on tiivistetty yhdessä ruotsalaisten kemistien kanssa ihan omaksi ihonhoitosarjaksi, josta löytyy sopivat tuotteet jokaiselle. Raaka-aineet on mietitty tarkkaan ja ihonhoitotuotteissa on korkeat pitoisuudet aktiiviaineita, jotta tuotteet olisi mahdollisimman tehokkaita, mutta kuitenkin hellävaraisia ja toimivia. Kaikki tuotteet on myös vegaanisia ja ainesosat on valittu vastuullisesti. Sisältö on siis todellakin huolella mietitty, mutta ei ulkokuortakaan ole unohdettu.

Pakkausten ulkonäkö on aika simppeli, mutta itse asiassa purkkeihin ja tuubeihin kätkeytyy yllättävän paljon hyödyllistä tietoa tuotteesta ymmärrettävässä muodossa. Pakkauksesta löytyy tuotteen käyttötarkoituksen lisäksi mm. milloin sitä tulisi käyttää, mitä aktiiviainesosia se sisältää, miten sen kuuluisi vaikuttaa ihoon ja miten sitä käytetään. SKINCITY skincare tuotteilla ei ainakaan voi epäonnistua ihonhoidossa. Skincare for dummies!

Tein itse ihotestin nyt uudestaan, sillä vuodessa iho on jo ehtinyt muuttua. Ihotestin perusteella sain testattavaksi näitä uusia SKINCITY skincare tuotteita, joihin olen pikkuhiljaa tutustunut. Kaikkia tuotteitahan ei kannata ottaa käyttöön kerralla, sillä minun tapauksessa iho reagoi helposti muutoksiin. Yksi tuote kerrallaan pystyn siis muuttamaan rutiiniani. Mukana tuli myös numerotarroja, joilla voi merkata tuotteen järjestyksen ihonhoitorutiinissa, niin aamulla kuin illalla. Pakkauksissa on ihan oma paikkansa numerotarralle, joten ulkoa ei tarvitse muistaa pitikö seerumi laittaa ennen hoitonestettä vai toisinpäin.

Minulle valittiin seuraavat SKINCITY skincare tuotteet:

  1. Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen vaihe:
    *Mellow Balm Cleanser
  2. Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe:
    *Soft Foaming Cleanser
  3. Ensimmäinen seerumi:
    *First Concentrate

Tuotteissa ensimmäisenä yllätti se, että ne oli tuoksuttomia tai todella miedon tuoksuisia. Tuoksuja näihin ei siis ilmeisesti ole lisätty, vaan se mieto tuoksu tulee raaka-aineista. Eikä se todellakaan ole sellainen ”hajusteettoman” tuotteen tuoksu, vaan jotenkin nämä on oikeasti hajusteettomia. Sopii siis loistavasti herkemmällekin iholle! Allergiani takia voiteeksi valikoitu Paula’s Choicen voide.

Vaikka en ole vielä päässyt kunnolla uutta ihonhoitorutiiniani testaamaan, niin äkkiseltään tykkään tosi paljon näistä kaikista SKINCITY skincare tuotteista. Ne on selkeitä, simppeleitä, tehokkaita mutta silti hellävaraisia. Ja jo ensituntumalta suosikiksi on noussut tuo *Luminous Licorice Toner, joka on ihanan täyteläinen kasvovesi/hoitoneste. Lisäksi *Mellow Balm Cleanser vaikuttaa hyvältä. (Vastahan listasin viisi puhdistusbalmia blogissakin.) Tykkään myös siitä, että rutiinissa on kaksi seerumia, sillä seerumit on ehdottomasti mun suosikkijuttu ihonhoidossa.

Sain alekoodin blogissa jaettavaksi *SKINCITY skincare tuotteisiin. Alekoodi ”MARIAGLOW15” on voimassa 24.11.2019 saakka ja sillä saa 15% alennusta SKINCITY skincare tuotteista, joten pääset ensimmäisten joukossa näitä testaamaan ja vieläpä vähän edullisemmin.

Oletko itse jo tutustunut Skincityn uuteen ihonhoitosarjaan? Kiinnostaako joku näistä tuotteista erityisesti?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*